Sort Option
  • ID oglasa - od viseg ka nizem
  • Cena - od nize ka visoj
  • Povrsina parcele - od nize ka visoj
Grid
List

Bilevar zona II

Bulevar zona II, Niš

11Picture(s)
59
Visits:27
Prodaje se dvosoban stan ukupne povrsine od 59 kvm, na VI spratu stambene zgrade. Sastoji se od ulaznog predsoblja, komforne dnevne sobe koja je povezana sa trpezarijom i kuhinjom, izdvojene spavace sobe, kupatila, 2 lodje i hodnika. Stan je u dobrom stanju, očuvan. Sunčan i sveta, bez spoljnih zidova. Zgrada ima interfon i 2 lifta. Dokumentacija je pregledana i cista.
€69,000

Duvaniste

Duvaniste, Niš

12Picture(s)
78
Visits:8
Komforan trosoban stan, 78 kvm, u luksuznom naselju Magdon, nedaleko od škole Dusan Radović. Nalazi se u zgradi novijeg datuma, sa liftom. Očuvan, ne zahteva veća ulaganja. Sastoji se iz dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe i dva mokra čvora. U postupku knjiženja.
€89,700

Ledena Stena

Ledena Stena, Niš

4Picture(s)
59
Visits:23
Veoma lep dvoiposoban stan, na Ledenoj Steni, u stambenoj zgradi za kolektivno stanovanje.Stambena zgrada je stavljena pod krovom, a radjena je po svim novim standardima, uključujući i energetsku efikasnost. U postupku je ozakonjenja. Stan se nalazi na prvom spratu , dvostrano orjentisan, a iz dnevne sobe se izlazi na veliku terasu koja je okrenuta suprotno od ulice.
€67,000

Durlan

Durlan, Niš

19Picture(s)
103
Visits:40
Veoma lep, četvorosoban stan, na Durlanu, u kući, na prizemlju, u porodično-stambenom objektu. Nalazi se u jednoj od ulica, u mirnom delu grada, u neposrednoj blizni pijace, kao i škole ČEGAR.Stan je potpuno nezavistan od sprata ( poseban strujomer, izdvojen ulaz, izdvojeno dvorište-zasebna jedinica, uredjen način korišćenja, na medjama ograda i zid).
€75,000

Staro groblje

Staro groblje, Niš

8Picture(s)
58
Visits:28
Dvosoban stan u blizini Fakulteta zastite na radu, uknjizene povrsine 58 kvm, na jedanaestom spratu, koji nije poslednji, u stambenoj zgradi sa liftom i centralnim grejanjem. Sastoji se iz ulaznog hodnika, dnevnog boravka koji ima izlaz na jednu lodju, izdvojene trpezarije sa kuhinjom, komforne spavace sobe iz koje se izlazi na drugu lodju i kupatila. Stan je u izvornom stanju,ali je odrzavan.
€58,700

Ledena Stena

Ledena Stena, Niš

5Picture(s)
44
Visits:39
Veoma lep jednoiposoban stan, na Ledenoj Steni, u stambenoj zgradi za kolektivno stanovanje. Stambena zgrada je stavljena pod krovom, a radjena je po svim novim standardima, uključujući i energetsku efikasnost. U postupku je ozakonjenja. Stan se nalazi na prvom spratu, ispod stana je stan, južno je orjentisan, te je veoma svetao.
€51,500
119 Results returned.Per Page