Sort Option
  • ID oglasa - od viseg ka nizem
  • Cena - od nize ka visoj
  • Povrsina parcele - od nize ka visoj
Grid
List

Crveni Pevac

Crveni Pevac, Niš

12Picture(s)
61
Visits:99
Prodaje se dvoiposoban stan kod Crvenog pevca, površine 61 kvm, na petom spratu od mogućih šest, u nadgradnji,bez lifta i centralnog grejanja. Stan je dvoiposobne strukture, sadrži jedan mokri čvor, dve komforne sobe, zasebnu trpezariju sa uvučenom kuhinjom, hodnik i jednu lodju.Stan je očuvan, u solidnom stanju i orjentisan istok-zapad.
€51,500

Stan Prodaja

Bulevar Nemanjića, Niš Bulevar Nemanjića

13Picture(s)
39
Visits:209
Jednosoban stan, na Bulevaru Nemanjića, ukupne površine 39 kvm, a grejne površine 36 kvm, na četvrtom spratu, u zgradi sa liftom. Stan se nalazi u neposrednoj blizini obdaništa, škole, tržnog centra Zona 3, parka, pijace, kao i novog tržnog centra Delta. Lokacijski - IZVANREDAN, jer se nalazi na trenutno najaktuelnijoj lokaciji, zbog izgradnje Delte.
€37,000

Stan Iznajmljivanje

Nis

12Picture(s)
60
Visits:31
Odličan dvoiposoban stan, u centru grada, nedaleko od Imidža. Nalazi se na visokom prizemlju, stambene zgrade. Kompletno je renoviran, i postoji mogućnost izdavanja bez nameštaja ili sa nameštajem, te je idealan kako za stambeni, tako i za poslovni prostor. Sastoji se iz hodnika, dve spavaće sobe, dnevne sobe, kuhinje, kupatila i zastakljene lođe.
€450 Mesečno

Lokal Iznajmljivanje

Nis

12Picture(s)
240
Visits:26
Poslovni prostor, ukupne površine 240m2 (P+1), nalazi se između Palilule i Margera. U pitanju je višenamenski objekat, koji poseduje veliki parking i sopstveni ulaz sa ulice.
€700 Mesečno

Lokal Iznajmljivanje

Nis

21Picture(s)
240
Visits:23
Objekat se nalazi na odličnoj lokaciji, između Palilule i Margera. Idealan je kao poslovni prostor za više namena. Ukupna površina objekta iznosi 240m2, poseduje parking mesta, dvorište, i u odličnom je stanju.
€500 Mesečno

Garaža Iznajmljivanje

Nis

3Picture(s)
35
Visits:31
Izdaje se garaža u Čairu.
€150 Mesečno
78 Results returned.Per Page