Sort Option
  • Datum dodavanja - novije
  • Viša cena
  • Više Soba
Grid
List

Medicinski fakultet

Medicinski fakultet, Medicinski fakultet, Niš

8Picture(s)
47
Visits:12
Prodaje se odličan jednoiposoban stan ukupne povrsine od 47 kvm, bez grejanja, u prizemlju koje je odignuto 7 stepenika u zgradi koja je zidana od pune cigle.
€78,000

Merkator

Merkator, Merkator, Niš

11Picture(s)
64
Visits:8
Odličan dvosoban stan, po Rešenju o dodeli 64 kvm, dok je grejna površina 55 kvm. Stan ima dve lođe, od kojih je jedna porušena, ali je na ime toga povećana trpezarija koja sada ima oko 10 kvm i može biti organizovana kao dečija spavaća soba, te stan onda ima funkciju dvoiposobnog stana.
€84,000

Duvanište

Duvanište, Duvanište, Niš

13Picture(s)
69
Visits:15
Veoma lep stan, u luksuznom kompleksu Magdon, nalazi se na četvrom spratu, projektovane površine 69 kvm. Stan je u dobrom stanju i moguća je kupovina sa nameštajem i tehnikom. Orjentacija stana je jugo-zapad, tako da je veoma svetao i sunčan.
€125,000

Suvi Do

Suvi Do, Suvi Do, Niš

25Picture(s)
400
Visits:8
Veoma lepa kuća u Suvom Dolu, na 4 do 5 km od Niša, a vlasnik upisan kako na placu, tako i na objektu kao vlasnik, oblik svojine privatna. Kuća se sastoji iz prizemlja (lokal+ stan), prvog sprata oko 110 kvm, i potkrovlje iste površine po podu, ali zbog kosina iznosi 82 kvm. Objekat je samostalan, urađen u celosti, useljiv. Struktura stana je četvorosobna.
€140,000

Bulevar zona III

Bulevar zona III, Bulevar zona III, Niš

19Picture(s)
115
Visits:7
Komforan i veoma funkcionalan, porodičan trosoban stan, nalazi se na Bulevaru kod tržnog centra Delta Planet, na jedanaestom spratu, u zgradi sa liftom. Stan se sastoji iz komforne dnevne sobe, izdvojene kuhinje sa trpezarijom, dve spavaće sobe galerije, kupatila i velike lođe. Stan je u odličnom stanju, sunčan, istočno orijentisan.
€143,000

Centar

Centar, Centar, Niš

19Picture(s)
169
Visits:5
Prodaje se kuća u centu grada, 169 m2, na zajedničkoj parceli od 5 ari, sa ograđenim pripadajućim delom. Pored stambenog dela kuće koji je renoviran postoji mogućnost uz dodatna ulaganja da se dobije proširenje stambenog prostora. Kuća ima nekoliko podrumskih prostorija i potkrovlje sa čijom adaptacijom bi se dobio dodatni koristan prostor tako da bi ova nekretnina bila višenamenska.
€190,000

Pantelej

Pantelej, Pantelej, Niš

15Picture(s)
70
Visits:10
Nov stan, troiposobne strukture, useljiv, nalazi se na Panteleju, u zgradi koja je napravljena iz temelja. Stan je dvostrano orjentisan, a zgrada ima lift. Svaki stan u zgradi, kao i ovaj ima pripadajuću podrumsku prostoriju. Stan je veoma svetao, funkcionalan i ima jednu veliku lođu na koju se izlazi iz svake prostorije.
€98,000

Centar

Centar, Centar, Niš

1Picture(s)
40
Visits:12
Veoma lep lokal, koji se nalazi u tržnom centru, SPOLJNI lokal, odličan za obavljanje mnogih poslova u njemu ( knjigovotstvene usluge, različite vrste kancelarija, turističke agencije kao i agencije nekretnina, advokatska kancelarija, bilo koja vrsta prodavnice, piljara, ...
€79,000

Bulevar zona I

Bulevar zona I, Bulevar zona I, Niš

12Picture(s)
70
Visits:10
Očuvan, dvoiposoban stan, kod Zone 1 i parka Sveti Sava, ukupne površine 70 kvm, na sedmom spratu, u zgradi sa liftom. Stan se sastoji iz dnevne sobe koja je odvojena od trpezarije, odvojene kuhinje, degažmana u kom se nalaze dve spavaće sobe od kojih je jedna dečija, jednog kupatila, hodnika i 2 velike lođe. Lokacijski IZVANREDAN, blizina parka, pijace, brojnih prodavnica, kao i marketa.
€113,000

Bulevar zona III

Bulevar zona III, Bulevar zona III, Niš

9Picture(s)
50
Visits:13
Veoma funkcionalan stan, na Buevaru Nemanjića, pored samog parka Sveti Sava, ukupne površine 50 kvm, dok je grejna površina 45 kvm. Stan se sastoji iz komforne dnevne sobe, manje spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, hodnika, kupatila i jedne lođe. Lokacijski ODLIČAN (blizina škole, obdaništa, park, pijaca, crkva, brojne prodavnice i još mnogo toga koje poboljšava kvalitet života).
€83,500

Dom zdravlja

Dom zdravlja, Dom zdravlja, Niš

15Picture(s)
87
Visits:15
Komforan i veoma funkcionalan, porodičan stan, nalazi se kod Doma zdravlja, na osmom spratu, u zgradi sa liftom. Stan se sastoji iz komforne dnevne sobe, izdvojene kuhinje sa trpezarijom, tri spavaće sobe, , dva mokra čvora i lođe. Stan je u izvornom stanju, očuvan, te je potrebno klasično sređivanje stana..
€105,000

Apelovac

Apelovac, Apelovac, Niš

8Picture(s)
44
Visits:11
Prodaje se jednoiposoban stan povrsine od 44 kvm, sa etažnim grejanjem, na visokom prizemlju u stambenoj zgradi bez lifta. Sastoji se od ulaznog predsoblja, dnevne sobe koja je povezana sa trpezarijom iz koje se izlazi na lođu, kuhinje i predsoblja iz kog se ulazi u kupatilo i spavaće sobe.
€59,000
106 Results returned.Per Page
Scroll to Top