Sort Option
  • ID oglasa - od viseg ka nizem
  • Cena - od nize ka visoj
  • Povrsina parcele - od nize ka visoj
Grid
List

Stan Prodaja

Nis

20Picture(s)
61
Visits:83
Komforan, dvosoban stan, ukupne površine 61 kvm, na sedmom spratu, u odličnom stanju. Stan se sastoji iz dnevnog boravka sa kuhinjom, hodnika, kupatila i jedne spavaće sobe. Stan se nalazi na Duvaništu, u stambenom kompleksu Magdon, ograđeno naselje, sa prelepim, uređenim dvorištem.
€57,000

Kuća Prodaja

Nis

41Picture(s)
350
Visits:168
Veoma lepa kuća, projektovana i uredjena po instrukcijama poznatog Niškog arhitekte, nedaleko od hotela Aleksandar. Kuća se sastoji iz nekoliko etaža i to: podrum, prizemlje, prvi sprat i potkrovlje, a sve radjeno u nivoima. Dvorište je uredjeno, pod blagim je nagibom i veličine oko 4 ara. U sklopu kuće nalazi se prostrana garaža u koju mogu stati dva veća automobila i mokri čvor.
€345,000

Stan Prodaja

Nis

18Picture(s)
55
Visits:133
Komforan, dvosoban stan, na samo par minuta od gimnazije Svetozar Marković, specijalne škola za posebne talente, fakulteta Zaštite na radu, kao i Difa, takodje blizu zelene pijace i Apelacionog suda,...Nalazi se u mirnom delu grada, na četvrtom spratu, koji nije poslednji, u zgradi bez lifta i cenralnog grejanja, istočno orjentisan.
€45,000

Stan Prodaja

Nis

9Picture(s)
68
Visits:92
Veoma funkcionalan, lep, trosoban stan, u novoj zgradi, zidanoj iz temelja, u novom bloku zgrada, iznad Čaira. Stan ima trosobnu strukturu, lepe prostrane sobe, dva mokra čvora, dve lodje i ima grejanje. Zgrada u kojoj se nalazi stan radjena je po svim standardima, ima dva lifta, a svaki stan ima podrumsku prostoriju.
€76,000

Stan Prodaja

Niš

13Picture(s)
68
Visits:101
Komforan trosoban stan, u novom bloku zgrada iznad Čaira, na prvom spratu, u zgradi sa dva lifta.Stan se sastoji iz komfornog dnevnog boravka u čijem sastavu je kuhinja, dve spavaće sobe, dva mokra čvora i dve lodje. Stan je svetao, veoma funkcionalan, raspored prostorija-odličan.
€69,800

Građevinsko zemljište Prodaja

Nis

1Picture(s)
8,200
Visits:127
Veoma lep plac, indusrijska zona, potes-Čamurlija, ima vodu i struju. Plac je veoma blizu glavnog puta, ima prilaz sa sporednog puta, a na placu se nalazi manja kuća. Plac ima izvanrednu poziciju i odličan je za gradnju poslovnih objekata, svih vrsta. Front placa ka putu je 15m, plac je ravan i vidljiv. ODLIČAN, VREDI POGLEDATI Za bliže informacije, agencija nekretnina DONA E, http://www.
€210,000
78 Results returned.Per Page