Sort Option
  • Datum dodavanja - novije
  • Cena - od vise ka nizoj
  • Povrsina parcele - od vise ka nizoj
Grid
List

Staro groblje

Staro groblje, Niš

12Picture(s)
45
Visits:139
Komforan jednosoban stan, oko 45 kvm, na prvom spratu, u zgradi sa cg, u dobrom stanju, kompletno namešten. Stan je pogodan za jednu ili dve osobe.Sastoji se iz dnevne sobe, hodnika, kuhinje, trpezarije, kupatila i jedne lodje. ODMAH USELJIV. Kod zakupa, obavezna je jedna kirija koja će biti u depozitu.
€250

Duvanište

Duvanište, Niš

17Picture(s)
68
Visits:170
Veoma lep stan, u lux stambrenom kompleksu Magdon, trosobne strukture, površine 68 kvm, na 7 spratu, a na ponudi je kao ekstra ponuda. Stan ima puno karakteristika na osnovu kojih se ističe u odnosu na druge stanove.
€125,000

Centar

Kragujevac, Niš

13Picture(s)
35
Visits:153
Prodaje se jednoiposoban stan, veoma funkcionalan, u centru Kragujevca, na trećem spratu, u zgradi novijeg datuma. Zgrada ima gradjevinsku dozvolu, ali ne i upotrebnu dozvolu, te je vlasnik stana upisan kod katastra nepokretnosti kao držalac, sa udelom od 1/1. Stan je useljiv.VREDI POGLEDATI Za bliže imformacije, agencija nekretnina DONA E, koja se nalazi u centru Niša, u ul.
€45,000

Pantelej

Pantelej, Niš

14Picture(s)
70
Visits:108
Veoma lep, trosoban stan, kompletno namešten, na Panteleju, blizu kružnog toka, u zgradui koja je useljena pre dve godine.Zgrada ima lift, još spratova je izna, a stan je okružen sa svih strana stanovima, južna orjentacija. Sastoji se iz dnevne sobe koja je u funkciji sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe, hodnik, lodja i dva mokra čvora (wc i kupatilo).
€400

Centar

Centar, Niš

11Picture(s)
54
Visits:83
Komforan dvosoban stan, površine 54 kvm, u strogom centru grada, pešačka zona, nalazi se na drugom spratu. Stan je kompletno namešten, novim stvarima, do sada ne korišćene. Odmah je useljiv. Obavezan je depozit kod zakupa.
€750

Centar

Centar, Niš

9Picture(s)
70
Visits:108
Odličan trosoban, vojni stan, na prvom spratu, u zgradi koja ima lift, grejne površine 70 kvm, pogodan kako za stanovanje, tako i za rentiranje. Stan je svetao, okrenut je i prema ulici i prema dvorištu zgrade gde se nalazi pripadajuće parking mesto i veoma funkcionalan, jer se iz hodnika ulazi u sve prostorije.
€130,000
121 Results returned.Per Page