Sort Option
  • ID oglasa - od viseg ka nizem
  • Cena - od nize ka visoj
  • Povrsina parcele - od nize ka visoj
Grid
List

Ratko Jović

Ratko Jović, Niš

3Picture(s)
170
Visits:57
Porodično stambeni objekat, spratnosti prizemlje i sprat, u osnovi 70 kvm, koji se nalazi na placu od 307 kvm. Kuća se nalazi u naselju Ratko Jović, u jednoj od sporednih ulica, u mirnom kraju, ali u neposednoj blizini marketa i Osnovne škole. Samostalni je objekat, klasičan raspored, a ulazi za sprat i prizemlje zasebni.
€59,000

Čamurlija

Čamurlija, Niš

16Picture(s)
176
Visits:42
Odlična kuća, koja se nalazi nedaleko od Niša, na samo 8-9 km, od centra grada. Površina kuće je 88 kvm u osnovi, a sastoji se od prizemlja i sprata, koji sadrže dva manja trosobna stana.I na prizrmlju i spratu postoji kupatilo. U kući je potrebno klasično sredjivanje, dok je kuća spolja samo maltersana, te je potrebna i fasada. Kuća je zidana od čvrstog materijala.
€79,000

Centar

Centar, Niš

11Picture(s)
67
Visits:31
Veoma lep dvoiposoban stan , kod pravnog i ekonomskog fakulteta, knjižne površine 67 kvm, na prvom spratu, nalazi se u zgradi koja je zidana pre 5 godina. Stan je u odličnom stanju, bez ulaganja je, veoma funkcionalan, a sastoji se iz dnevne sobe koja je u funkciji sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe, hodnika, 2 mokra čvora i jedne lodje.
€99,000

Durlan

Durlan, Niš

9Picture(s)
53
Visits:37
Dvoiposoban stan u Durlanu, na prvom spratu stambene zgrade. Povrsina stana je 53 kvm. Sastoji se ulaznog hodnika, dnevnog boravka koji ima izlaz na terasu, a u cijem sklopu je trpezarija, uvucene kuhinje, dve spavace sobe od kojih jedna ima izlaz na drugu terasu i kupatila. Stan je veoma funkcionalan i odrzavan. U sve prostorije se ulazi iz hodnika. Svetao je i orijentisan pretezno juzno.
€55,000

Dom zdravlja

Dom zdravlja, Niš

9Picture(s)
69
Visits:45
Dvoiposoban stan na Bulevaru, u neposrednoj blizini trznog centra Delta planet, ukupne povrsine 69 kvm, na osmom spratu stambene zgrade sa centralnim grejanjem. Sastoji se iz ulaznog presoblja, dnevnog boravka koji ima izlaz na lodju, trpezarije, huhinje, dve spavace sobe koje imaju izlaz na drugu lodju i dva mokra cvora.
€82,500

Medicinski fakultet

Medicinski fakultet, Niš

10Picture(s)
52
Visits:58
Dvosoban stan u blizini Medicinskog fakulteta na sestom spratu, koji nije poslednji, u stambenoj zgradi sa liftom i bez centralnog grejanja. Ukupna povrsina stana je 52 kvadrata i sastoji se iz dnevnog boravka, odvojene trpezarije sa kuhinjom i ostavom, spavace sobe, kupatila, predsoblja i lodje.
€57,700
119 Results returned.Per Page