Sort Option
  • ID oglasa - od viseg ka nizem
  • Cena - od nize ka visoj
  • Povrsina parcele - od nize ka visoj
Grid
List

Palilula

Palilula, Niš

11Picture(s)
25
Visits:23
Prodaje se garsonjera na Paliluli, nedaleko od pijace. Nalazi se u zgradi bez lifta, na trećem spratu, koji je ujedno i poslednji. Sastoji se iz ulaznog hodnika, kupatila, dnevne sobe i izdvojene kuhinje. Garsonjera je u dobrom stanju, te ne zahteva velika ulaganja.
€29,000

Gradska bolnica

Gradska bolnica, Niš

13Picture(s)
62
Visits:14
Komforan dvosoban stan u blizini Medicinskog fakulteta,ukupne povrsine 62 kvadrata, na trecem spratu stambene zgrade bez lifta i centralnog grejanja. Sastoji se iz predsoblja, dnevne sobe, izdvojene trpezarije, kuhinje, komforne spavace sobe, kupatila, ostave i terase. U stanu je zamenjena spoljasnja stolarija, ulazna vrata, renovirano je kupatilo, kuhinja i podovi.
€64,000

Mokranjceva

Mokranjceva, Niš

1Picture(s)
42
Visits:19
Jednosoban stan u Mokranjcevoj ulici, uknjizene povrsine 42 kvadrata. Sastoji se iz dnevnog boravka, trpezarije, odvojene kuhinje i terase. Spoljasnja stolarija je PVC, grejanje je centralno.Stan je uknjizen, upisan kao svojina - privatna 1/1. VREDI POGLEDATI.
€43,300

Bulevar zona III

Bulevar zona III, Niš

14Picture(s)
69
Visits:21
Trosoban stan na Bulevaru, uknjizene povrsine 69 kvadrata. Nalazi se na visokom prizemlju, u zgradi sa liftom i centralnim grejanjem .Sastoji se iz komfornog dnevnog boravka, odvojene trpezarije, odvojene kuhinje, dve spavace sobe, dva mokra cvora, predsoblja i terase.Orijentisan je istocno.Stan je uknjizen, upisan kao svojina 1/1. Zgrada ima upotrebnu dozvolu.
€88,000

Durlan

Durlan, Niš

14Picture(s)
140
Visits:16
Porodicno stambeni objekat P+1 u Durlanu, na placu 3.1 ar. Sastoji se iz prizemlja i sprata,a ulazi su fizicki odvojeni.Kuca ima dve stambene jedinice, a svaka od njih se sastoji iz dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, dve komforne spavace sobe,kupatila i predsoblja Povrsina stanova je po 75 kvadrata . a rasporedi su na oba sprata identicni .
€113,000

Centar

Centar, Niš

15Picture(s)
75
Visits:18
Komforan trosoban stan u centru Nisa uknjizene povrsine 75 kvadrata, na cetvrtom spratu, koji nije poslednji, u stambenoj zgradi bez lifta. Sastoji se iz velikog dnevnog boravka sa izlazom na lodju, izdvojene trpezarije sa kuhinjom, tri spavace sobe, komfornof kupatila i predsoblja. Jedna spavaca soba ima izlaz na zastakljenu lodju.Grejanje u stanu je centralno.
€77,500
128 Results returned.Per Page