Sort Option
  • ID oglasa - od viseg ka nizem
  • Cena - od nize ka visoj
  • Povrsina parcele - od nize ka visoj
Grid
List

Duvanište

Duvanište, Nis

14Picture(s)
49
Visits:55
Jednoiposoban stan u Duvaništu, kompletno opremljen, nalazi se na l spratu stambene zgrade sa liftom. Sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje, spavaće sobe, kupatila i terase. Cena stana iznosi 280 eur-a sa svim troškovima (struja, grejanje, komunalije, internet).
€200

Stan Iznajmljivanje

Nis

10Picture(s)
35
Visits:65
Jednoiposoban stan na Bulevaru, nedaleko od Zone 3, pijace, parka, brojnih marketa. Kompletno opremljen svim stvarima.
€130 Mesečno

Stan Prodaja

Nis

4Picture(s)
28
Visits:135
Garsonjera koja se nalazi na Bulevaru Nemanjića, kod parka Sveti Sava, u zgradi bez lifta, u neposrednoj blizini škole, obdaništa, pijace, crkve, brojnih prodavnica. Lokacijski IZVANREDANA, očuvana, ima centralno grejanje, Na samo 10 minuta pešaka od garsonjere, nalazi se medicinski i stomatloški fakultet.ODLIČNA ZA RENTIRANJE. VREDI POGLEDATI.
€28,500

Duplex Prodaja

Nis

27Picture(s)
130
Visits:66
Prodaje se duplex na Margeru, na V i VI spratu, u novoj zgradi sa liftom.
€127,000

Stan Iznajmljivanje

Nis

13Picture(s)
60
Visits:52
Komforan dvosoban stan, u blizini Zone ll, kompletno opremljen. Sastoji se iz hodnika, kuhinje i trpezarije, dnevnog boravka, spavaće sobe, kupatila i dve lođe.
€250 Mesečno

Stan Prodaja

Nis

18Picture(s)
72
Visits:41
Veoma lep, trosoban stan, kod Gradske bolnice, kompletno renoviran, a koji se nalazi na devetom spratu, koji nije poslednji. Stan je bez ulaganja, luksuzno opremljen. Odličan kako za stanovanje i uživanje, tako i za rentiranje ( blizina medicinskog i stomatološkog fakulteta ).
€76,000
78 Results returned.Per Page