Sort Option
  • Datum dodavanja - novije
  • Cena - od vise ka nizoj
  • Povrsina parcele - od vise ka nizoj
Grid
List

Duvanište

Duvanište, Niš

1Picture(s)
11
Visits:173
Prodaje se UKNJIŽENO garažno mesto, u podzemnoj garaži kompleksa Magdon, upisano oblik svojine-privatna, sa udelom od 1/1, površine 11 kvm. Parking mesto se nalazi u srednjem delu podzemne garaže. bliže ulazu u zgradu.
€6,000

Palilula

Palilula, Niš

12Picture(s)
56
Visits:192
Prodaje se dvosoban stan ukupne povrsine od 56 kvm, na I spratu starije mini zgrade bez lifta. Stan je izuzetno funkcionalan, sastoji se od ulaznog predsoblja iz kog se ulazi u svaku prostoriju, izdvojene kuhinje sa trpezarijom i pomoćnom prostorijom, komforne dnevne sobe, spavaće sobe, kupatila i zatvorene terase.
€33,000

Vojna bolnica

Vojna bolnica, Niš

1Picture(s)
26
Visits:158
Funkcionalna garsonjera, izmedju Bulevara Nemanjića i Bulevara Dr Zorana Djindjića površine 26 kvm, na jedanaestom spratu (nije poslednji), u zgradi sa liftom, bez centralnog grejanja. Stan se sastoji od dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom iz kog se izlazi na terasu, hodnika i kupatila sa prirodnom ventilacijom. Sunčan, južno orjentisan, u odličnom stanju.
€46,500

Durlan

Durlan, Niš

7Picture(s)
34
Visits:151
Prodaje se jednosoban stan ukupne povrsine od 34 kvm (grejna površina stana je 30 kvm), na II spratu porodično-stambene zgrade sa klimom, kompletnim nameštajem u stanu bez tehnike. Sastoji se od ulaznog predsoblja, kuhinje sa trpezarijom u sklopu komforne dnevne sobe, izdvojene spavaće sobe, kupatila i terase i ima svoju pripadajuću podrumsku prostoriju.
€51,500

Durlan

Durlan, Niš

14Picture(s)
96
Visits:135
Veoma lep stan,očuvan u odličnom stanju, na petom i šestom spratu u nadgradnji, u zgradi bez lifta. Odličan kako za stanovanje, tako i za rentiranje.Stan je svetao sastoji se iz dva dela koja mogu biti povezana iz unutrasnjosti donjeg dela stana.
€82,000

Marger

Marger, Niš

12Picture(s)
42
Visits:176
Prodaje se jednoiposoban stan povrsine od 42 kvm, na visokom prizemlju stambene zgrade bez lifta. Sastoji se od ulaznog predsoblja, komforne dnevne sobe u kojoj se nalazi i kuhinja, špajz i trpezarija i iz koje se izlazi na lodju, spavaće sobe i kupatila. Stan je funkcionalan, iz predsoblja se ulazi u sve prostorije, u odličnom je stanju, sunčan i svetao, istočno orijentisan.
€83,000
121 Results returned.Per Page