Sort Option
  • Datum dodavanja - novije
  • Viša cena
  • Više Soba
Grid
List

Bulevar zona III

Bulevar zona III, Bulevar zona III, Niš

10Picture(s)
64
Visits:24
Veoma lep stan, potpuno nov, ukupne površine 64 kvm, koji se nalazi na I spratu, u zgradi zidanoj iz temelja. Zgrada je nova, stan je veoma funkcionalan, svetao, a sastoji se iz komforne dnevne sobe koja je u funkciji sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, hodnika, wc i kupatila i jedne velike lođe. U cenu stana je uračunato i parking mesto. Stan je useljiv, u postupku uknjiženja.
€112,200

Duvaniste

Duvaniste, Duvaniste, Niš

15Picture(s)
72
Visits:37
Prodaje se dvoiposoban stan ukupne povrsine od 72 kvm, na VI spratu zgrade sa liftom. Stan je izuzetno funkcionalan, sastoji se od ulaznog predsoblja iz kog se ulazi u svaku prostoriju, izdvojene kuhinje iz koje se izlazi na jednu lođu, odvojene trpezarije, komforne dnevne sobe, 2 spavaće sobe, kupatila i još jedne lođe na koju se izlazi iz trpezarije.
€82,000

Centar

Centar, Centar, Niš

10Picture(s)
94
Visits:62
Stan se nalazi u centru grada, u neposrednoj blizini Pravnog i Ekonomskog fakulteta. Površina stana je 94 kvm, u jednom nivou, dok je iznad galerija koja ima oko 40 kvm. Prostor se može urediti kao stambeni ili se eventualno može organizovati kao poslovni prostor. Lokacijski je izvanredan . Nekretnina je uknjižena, a prodavac upisan kao vlasnik, oblik svojine-privatna, sa udelom od 1/1.
€115,000

Pantelej

Pantelej, Pantelej, Niš

12Picture(s)
70
Visits:15
Nov stan, troiposobne strukture, useljiv, nalazi se na Panteleju, na prvom spartu, u zgradi koja je napravljena iz temelja. Stan je dvostrano orjentisan, a zgrada ima lift. Svaki stan u zgradi, kao i ovaj ima pripadajuću podrumsku prostoriju. Stan je veoma svetao, funkcionalan i ima jednu veliku lođu na koju se izlazi iz svake prostorije.
€101,500

Pantelej

Pantelej, Pantelej, Niš

15Picture(s)
70
Visits:30
Nov stan, troiposobne strukture, useljiv, nalazi se na Panteleju, u zgradi koja je napravljena iz temelja. Stan je dvostrano orjentisan, a zgrada ima lift. Svaki stan u zgradi, kao i ovaj ima pripadajuću podrumsku prostoriju. Stan je veoma svetao, funkcionalan i ima jednu veliku lođu na koju se izlazi iz svake prostorije.
€101,500

Crveni pevac

Crveni pevac, Crveni pevac, Niš

9Picture(s)
36
Visits:18
Prodaje se jednoiposoban stan ukupne povrsine od 36, 31 kvm, sa centralnim grejanjem, na VI spratu u stambenoj zgradi novije gradnje, sa liftom koji ide do V sprata. Sastoji se od ulaznog predsoblja, dnevne sobe koja je povezana sa trpezarijom i kuhinjom, a iz predsoblja se ulazi u kupatilo i komfornu spavaću sobu. Stan je u odličnom stanju, sunčan, zapadno okrenut.
€65,000

Durlan

Durlan, Durlan, Niš

9Picture(s)
53
Visits:22
Komforan, dvosoban stan na Durlanu, na drugom spratu, u zgradi bez lifta, površine 53 kvm. Stan je odlično pozicioniran, istočno orjentisan, u izvornom je stanju, te je potrebno klasično renoviranje u celosti. Sastoji se iz komfornog dnevnog boravka, jedne spavaće sobe, naglašene, izdvojene kuhinje, trpezarije, hodnika, kupatila i jedne terase.
€67,000

Apelovac

Apelovac, Apelovac, Niš

12Picture(s)
75
Visits:15
NOV, izuzetno funkcionalan stan, u novom kompleksu zgrada, iznad Čaira, stan površine 75, 31 kvm, na drugom spratu, u zgradi sa liftom. Stambeni objekat useljen je u 2021 godini, građena po svim standardima i pravilima. U cenu stana uračunata je i pripadajuća podrumska prostorija. Stan je veoma je svetao, južno orijentisan, neuseljavan.
€112,500

Apelovac

Apelovac, Apelovac, Niš

12Picture(s)
76
Visits:21
NOV, izuzetno funkcionalan stan, u novom kompleksu zgrada, iznad Čaira, stan površine 75, 68 kvm, na četvrtom spratu, u zgradi sa liftom. Stambeni objekat useljen je u 2021 godini, građena po svim standardima i pravilima. U cenu stana uračunata je i pripadajuća podrumska prostorija. Stan je veoma je svetao, istočno orijentisan, neuseljavan.
€113,000

Apelovac

Apelovac, Apelovac, Niš

24Picture(s)
66
Visits:21
Veoma lep, sređen, izuzetno funkcionalan stan, u novom kompleksu zgrada, iznad Čaira, prodajemo stan površine 66 kvm, na trećem spratu, u zgradi sa liftom. Stambeni objekat useljen je u 2021 godini, građena po svim standardima i pravilima.
€120,000

Ledena Stena

Ledena Stena, Ledena Stena, Niš

6Picture(s)
82
Visits:19
Veoma lep, NOV, stan na potesu Ledena Stena, nalazi se u zgradi zidanoj iz temelja. Stan je neuseljavan, a objekat ozakonjen, ima građevinsku i upotrebnu dozvolu, stanovi izdvojeni etažno kao i kao posebni delovi zgrade, te je stan moguće kupiti i putem stambenog kredita. Stan je veoma funkcionalan, veoma lepo organizovan i to posebno za mlađe osobe.
€95,000

Ledena Stena

Ledena Stena, Ledena Stena, Niš

16Picture(s)
86
Visits:14
Veoma lep, komforan, trosoban stan na Ledenoj Steni, u neposrednoj blizinini južnog bulevara. Stan se nalazi u zgradi koja je zidana iz temelja, a stan na prizemlju. Stanu pripada i podrumska prostorija, kao i dva garažna mesta i južni deo placa u građevinskoj liniji sa objektom.
€155,000
106 Results returned.Per Page
Scroll to Top