Sort Option
  • ID oglasa - od viseg ka nizem
  • Cena - od nize ka visoj
  • Povrsina parcele - od nize ka visoj
Grid
List

Pantelej

Pantelej, Niš

9Picture(s)
68
Visits:62
Komforan trosban stan, južno orjentisan, u novoj zgradi koja je zidana iz temelja. Sastoji se iz dvevne sobe sa kuhinjom, dve spavaće sobe, dva mokra čvora i jedne lodje. U svaku prostoriju ulazi se iz hodnika. Stan je orjentisan južno.U cenu stana uračunat je pdv, te ukoliko je kupcu to prva kupovina, on će već imati povraćaj istog. VREDI POGLEDATI.
€68,000

Pantelej

Pantelej, Niš

13Picture(s)
62
Visits:85
Prodaje se dvoiposoban stan ukupne povrsine od 70 kvm, na VII spratu stambene zgrade. Sastoji se od ulaznog predsoblja, komforne dnevne sobe koja je odvojena od trpezarijom i kuhinje, 2 spavace sobe, kupatila, 2 lodje i hodnika. Stan je u izvornom stanju, orijentisan sever-istok u zgradi koja se odlično održava i ima interfon i 2 lifta. Dokumentacija je pregledana i cista.
€56,000

Centar

Centar, Niš

13Picture(s)
52
Visits:39
Izdaje se dvosoban stan u centru grada, u zgradi novijeg datuma, sa liftom. Stan je kompletno opremljen novim stvarima. Sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, terase i kupatila.
€300

Medicinski fakultet

Medicinski fakultet, Niš

15Picture(s)
53
Visits:32
Dvosoban stan u blizini Medicinskog fakulteta u zgradi sa liftom i centralnim grejanjem. Povrsina stana je 53 kvm i sastoji se iz komfornog dnevnog boravka, odvojene trpezarije sa kuhinjom, spavace sobe, kupatila i predsoblja. U stanu je renovirano kupatilo, zamenjene su podne i zidne plocice u kuhinji i trpezariji i zamenjena su ulazna vrata.
€74,500

Minovo naselje

Minovo naselje, Niš

10Picture(s)
53
Visits:83
Dvoiposoban, neuseljavan stan, povrsine 53 kvm, na drugom spratu nove stambene zgrade bez centralnog grejanja. Sastoji se iz komfornog dnevnog boravka u cijem sastavu je trpezarija i kuhinja, dve spavace sobe, kupatila i terase. Stan je orijentisan jugoistocno, tako da ima dosta svetlosti tokom dana. Kupac stana dobija i parking mesto ispred zgrade, a koje se dodatno ne placa.
€48,500

Minovo naselje

Minovo naselje, Niš

12Picture(s)
57
Visits:71
Dvosoban, neuseljavan stan, povrsine 57 kvm, na prvom spratu nove stambene zgrade bez centralnog grejanja. Sastoji se komfornog dnevnog boravka u cijem sastavu je trpezarija i kuhinja, spavaca soba, kupatilo i dve terase. Stan je orijentisan jugoistocno, tako da je veoma svetao. Kupac stana dobija i parking mesto ispred zgrade, a koje se dodatno ne placa. Kraj u kome se zgrada nalazi je miran.
€51,500
119 Results returned.Per Page