Sort Option
  • Datum dodavanja - novije
  • Viša cena
  • Više Soba
Grid
List

Pantelej

Pantelej, Pantelej, Niš

15Picture(s)
50
Visits:64
Izdaje se veoma lep, nov jednoiposoban stan, površine 50 kvm, kompletno namešten. PVC stolarija, inverter klima, parking mesto. Stan se nalazi na prvom spratu, u zgradi sa liftom i lokacijski je odličan, u novom i mirnom naselju, idealnom za život . Nalazi se u blizini brojnih marketa, piljara, šetališta...
€350

Pantelej

Pantelej, Pantelej, Niš

11Picture(s)
48
Visits:29
Izdaje se veoma lep, nov jednoiposoban stan, površine 48 kvm, kompletno namešten. Stan se nalazi na prvom spratu, u zgradi sa liftom i lokacijski je odličan, u novom i mirnom naselju, idealnom za život . Nalazi se u blizini brojnih marketa, piljara, šetališta...Stan je odmah useljiv, a prilikom sklapanja ugovora obavezan je depozit u visini jedne kirije.
€350

Bulevar-park

Bulevar-park, Bulevar-park, Niš

11Picture(s)
48
Visits:44
Prodaje se odličan manji dvosoban stan grejne povrsine od 48 kvm plus dve terase, bez grejanja, na trećem spratu, u zgradi koja je zidana od pune cigle. Stan je u izvornom stanju, sastoji se od ulaznog predsoblja, izdvojene kuhinje sa špajzom i trpezarijom iz koje se izlazi na jednu terasu, komforne dnevne sobe, spavaće sobe iz koje se izlazi na drugu terasu i kupatila.
€73,000

Durlan

Durlan, Durlan, Niš

7Picture(s)
24
Visits:39
Prodaje se odličan jednosoban stan u funkciji jednoiposobnog, površine od 24 kvm, bez grejanja, na petom spratu, u zgradi bez lifta. Stan je u solidnom stanju, sastoji se od ulaznog predsoblja, izdvojene kuhinje sa trpezarijom, spavaće sobe i kupatila. Stan je uknjižen na površinu od 24 kvm, kao državina tako da je moguća kupovina samo za gotovinu.
€32,000

Bulevar-park

Bulevar-park, Bulevar-park, Niš

12Picture(s)
40
Visits:32
Na ponudi komforan jednosoban stan u funkciji jednoiposobnog, u odličnom stanju , bez iikakvih ulaganja i nalazi se kod parka Sveti Sava, na visokom prizemlju (visina prvog sprata), u zgradi sa liftom. Stan je odlične spratnosti, istočno orjentisan, okružen sa svih strana stanovima. Uknjižen kao svojina, sa udelom od 1/1 na grejnu površinu od 40 kvm, dok je merena površina 44 kvm.
€89,000

Durlan

Durlan, Durlan, Niš

8Picture(s)
25
Visits:49
Prodaje se odličan jednosoban stan u funkciji jednoiposobnog, površine od 25 kvm, bez grejanja, na petom spratu, u zgradi bez lifta. Stan je u izuzetnom stanju, bez ikakvih većih ulaganja, sastoji se od ulaznog predsoblja, izdvojene kuhinje sa dnevnim boravkom i trpezarijom, spavaće sobe i kupatila. Stan je uknjižen na površinu od 25 kvm.
€39,500

Duvanište

Duvanište, Duvanište, Niš

23Picture(s)
108
Visits:37
Luksuzan, petosoban stan, nalazi se u prelepom, ekskluzivnom naselju Magdon. Stan je površine 108 kvm, a sastoji se iz komforne dnevne sobe koja je u funkciji sa trpezarijom i kuhinjom, 4 spavaće sobe, tri mokra čvora i jedna lođa.
€198,000

Donja Vrežina

Donja Vrežina, Donja Vrežina, Niš

1Picture(s)
720
Visits:32
Prodaje se parcela, gradjevinsko zemljište, KO Donja Vrežina, površine 720 kvm.Dozvoljena je gradnja poslovnog objekta P+3, a stepen zauzetosti parcele je 70%. Dozvoljena namena: trgovina, ugostiteljstvo, zdravstvo, administrativne usluge, servisi, zanatstvo, komercijalni objekti, rekreacija,...Parcela se nalazi nedaleko od okretnice u Vrežini, u pravcu Čalija. Cena parcele je 60.000 eur-a.
€60,000

Duvanište

Duvanište, Duvanište, Niš

16Picture(s)
79
Visits:32
Veoma lep, trosoban stan, na drugom spratu, lift, u lux kompleksu Magdon, izdaje se kao kompletno namešten. Stan se sastoji iz komforne dnevne sobe, dve spavaće sobe, naglašene kuhinje i trpezarije, kao i dva mokra čvora ( wc plus kupatilo). Stan je malo korišćen te je veoma sačuvan sa skoro novim stvarima. Grejanje u stanu je centralno, sistem fenkojlera. Stan se izdaje za 550 eur-a.
€550

Bulevar zona III

Bulevar zona III, Bulevar zona III, Niš

13Picture(s)
53
Visits:36
Odličan, komforan, dvosoban stan, na Bulevaru Nemanjića, izdaje se kompletno namešten. Stan se sastoji iz komforne dnevne sobe, naglašene trpezarije, zasebne kuhinje, kupatila, jedne spavaće sobe i lođe. Stan je odmah useljiv.
€350

Bulevar zona I

Bulevar zona I, Bulevar zona I, Niš

13Picture(s)
66
Visits:33
Prodaje se dvoiposoban stan koji se nalazi na desetom spratu u stambenoj zgradi, u neposrednoj blizini parka Sveti Sava. Zgrada je zidana devedesetih godina, ima lift, centralno grejanje kao i pripadajuću podrumsku prostoriju.
€115,500

Centar

Centar, Centar, Niš

15Picture(s)
32
Visits:46
Veoma lep, jednosoban stan, kompletno namešten stvarima, prodaje se u viđenom stanju. Stan se nalazi na petom spratu, u stambenoj zgradi bez lifta. Nameštaj je očuvan i pretežno nov. Sastoji se iz dve prostorije, i kupatila. U stanu ostaje kompletna kuhinja, uređeno kupatilo takođe, trpezarijski sto, radni sto, inverter klima, ležaj, ...
€57,500
138 Results returned.Per Page
Scroll to Top