Sort Option
  • Datum dodavanja - novije
  • Viša cena
  • Više Soba
Grid
List

Crveni pevac

Crveni pevac, Crveni pevac, Niš

14Picture(s)
78
Visits:14
Prodaje se dupleks, u novogradnji, na četvrtom i petom spratu, u zgradi sa liftom, u mirnom delu urbanog dela grada, bizu Crvenog pevca i gradske bolnice. Na prvom nivou se nalazi wc, uvučena kuhinja povezana sa velikim dnevnim boravkom iz kog se izlazi na lođu, dok se na drugom nivou nalaze dve spavaće sobe, kupatilo i veliki hodnik. Stan je topao i svetao, jugozapadno orijentisan.
€131,000

Centar

Centar, Centar, Niš Centar

6Picture(s)
72
Visits:17
Odličan dvoiposoban stan, na šestom spratu, u zgradi koja ima 2 lifta, uknjižene površine 66 kvm. Pogodan kako za stanovanje, tako i za rentiranje. Stan je dvostrano okrenut, veoma funkcionalan, jer se iz hodnika ulazi u sve prostorije. Sadrži odvojen dnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom, hodnik, kupatilo, dve spavaće sobe i veliku lođu.
€95,000

Duvaniste

Duvaniste, Duvaniste, Niš Duvaniste

1Picture(s)
58
Visits:18
Prodaje se lokal koji se nalazi na lokaciji Duvanište, ukupne površine 58 kvm. Lokal je odličan za bilo koju vrstu kancelarija, ili već bilo koju vrstu salona ( odličan za kozmetički ili već frizerski salon, ... ). Odličan je lokacijski, očuvan, a nalazi se u zgradi koja je iz temelja zidana pre petnaestak godina.
€85,000

Centar

Centar, Centar, Niš Centar

11Picture(s)
415
Visits:23
Prdaje se poslovno-stambeni prostor, u mirnom delu centra grada, bizu keja. U prizemlju se nalazi razrađen restoran koji se prodaje komplet sa inventarom, a na spratu četvorosoban stan. Nekretnina je uknjižena kao privatna svojina 1/1 i moguća je kupovina i putem stambenog kredita.
€465,000

Dom zdravlja

Dom zdravlja, Dom zdravlja, Niš

8Picture(s)
68
Visits:30
Komforan i veoma funkcionalan stan, nalazi se kod Doma zdravlja, na četvrtom spratu, u zgradi sa liftom. Stan se sastoji iz komforne dnevne sobe, izdvojene kuhinje, naglašene trpezarije, dve spavaće sobe, , dva mokra čvora i jedna lođa. Stan je renoviran pre 10 godina, te je potrebno klasično sređivanje stana..
€98,000

Centar

Centar, Centar, Niš

7Picture(s)
79
Visits:41
Veoma lep lokal, ukupne površine 79 kvm, a koji se nalazi u zgradi novijeg datuma, zidana iz temelja. Lokal ima tri odvojene prostorije, dva mokra čvora. Lokacijski je dobar, očuvan je, nema puno ulaganja. Odličan je za bilo koju vrstu kancelarija( za advokate, knjigovodstvo, ... ) Lokal je uknjižen, oblik svojine-privatna sa udelom od 1/1. Odmah useljiv. VREDI POGLEDATI.
€105,000

Okolina

Okolina, Niš

19Picture(s)
426
Visits:80
U neposrednoj blizini Niša, nudi se hotel sa restoranom i kuhinjom, na prodaju, ukupne površine426 kvm, na placu od 18 ari. Na prizemlju se nalazi kuhinja sa svim pratećim prostorijama, kao i manji restoran, dok je na spratu sala za bankete i slavlja, veoma lepo sređena i organizovana. Izdvojen ulaz je namenjen za sobe koje se nude prenoćište, kao i jedan lux - prelep, sadržajan apartman.
€295,000

Kragujevac

Centar, Centar, Niš Kragujevac

12Picture(s)
35
Visits:22
Prodaje se jednoiposoban stan, veoma funkcionalan, u centru Kragujevca, na trećem spratu, u zgradi novijeg datuma. Zgrada ima građevinsku dozvolu, ali ne i upotrebnu dozvolu, te je vlasnik stana upisan kod katastra nepokretnosti kao držalac, sa udelom od 1/1. Stan je useljiv. VREDI POGLEDATI Za bliže imformacije, agencija nekretnina DONA E, koja se nalazi u centru Niša, u ul.
€45,000

Durlan

Durlan, Durlan, Niš

10Picture(s)
96
Visits:29
Veoma lep stan, očuvan u odličnom stanju, na petom i šestom spratu u nadgradnji, u zgradi bez lifta. Odličan kako za stanovanje, tako i za rentiranje. Stan je svetao sastoji se iz dva dela koja mogu biti povezana iz unutrasnjosti donjeg dela stana.
€82,000

Marger

Marger, Niš

3Picture(s)
42
Visits:45
Prodaje se jednoiposoban stan povrsine od 42 kvm, na visokom prizemlju stambene zgrade bez lifta. Sastoji se od ulaznog predsoblja, komforne dnevne sobe u kojoj se nalazi i kuhinja, špajz i trpezarija i iz koje se izlazi na lođu, spavaće sobe i kupatila. Stan je funkcionalan, iz predsoblja se ulazi u sve prostorije, u odličnom je stanju, sunčan i svetao, istočno orijentisan.
€83,000

Trosarina

Trosarina, Niš

5Picture(s)
44
Visits:54
Funkcionalan jednoiposoban stan, na Trošarini, blizu kružnog toka, ukupne površine 43, 41kvm, na četvrtom spratu, u zgradi koja ima lift. Stan se sastoji iz 3 zasebne prostorije i to dnevnog boravka sa trpezarijom, jedne spavaće sobe, hodnika, kupatila sa prirodnom ventilacijom, izdvojene kuhinje iz koje se izlazi na lođu i pripadajuće podrumske prostorije.
€67,000

Centar

Centar, Niš

5Picture(s)
74
Visits:30
Odličan trosoban, vojni stan, na osmom spratu, nije poslednji, u zgradi koja ima 2 lifta, uknjižene površine 74 kvm. Pogodan kako za stanovanje, tako i za rentiranje. Stan je svetao, dvostrano okrenut, orijentacija jug-sever, veoma funkcionalan, jer se iz hodnika ulazi u sve prostorije.
€103,000
106 Results returned.Per Page
Scroll to Top