Sort Option
  • ID oglasa - od viseg ka nizem
  • Cena - od nize ka visoj
  • Povrsina parcele - od nize ka visoj
Grid
List

Lokal Prodaja

Nis

1Picture(s)
32
Visits:30
Lokal se nalazi na Bulevaru Nemanjića, površine 32 kvm, na prvom spratu koji nije poslednji, u Tržnom centru, pored samog parka Sveti Sava. Lokal je odličan, a može biti pogodan za više vrsta delatnosti ( knjigovodstvene usluge, za kozmetičare, stomatološka ordinacija, ordinacija bilo koje vrste, ... ).
€36,000

Građevinsko zemljište Prodaja

Vlasina

1Picture(s)
1,600
Visits:146
Plac na Vlasinskom jezeru-potes Vlasina Rid, ukupne površine 16 ari, pored samog asfaltnog puta. Vlasina Rid nalazi se na 1350 m nadmorske visine, a nešto je iznad Vlasinskog jezera, te ima prelep pogled ka jezeru.
€80,000

Stan Prodaja

Nis

8Picture(s)
26
Visits:141
Odlična garsonjera, nalazi se u blizini gradske bolnice i medicinskog fakulteta, u zgradi sa liftom, na lX spratu, koji nije poslednji.
€24,500

Lokal Prodaja

Niš Dom Zdravlja

1Picture(s)
48
Visits:66
Lokal u dva nivoa, na prizemlju 25 kvm, u suterenu još 23kvm, odličan za mnoge delatnosti, na prolaznom mestu. Nalazi se na početku Bulevara Nemanjića, nedaleko od Filozofskog fakulteta, Osnovnog suda, ... Lokal je u dobrom stanju. Za bliže informacije, agencija nekretnina DONA E, http://www. donae.
€50,000

Stan Prodaja

Nis

4Picture(s)
26
Visits:49
Veoma lepa garsonjera, u zgradi zidanoj iz temelja, odmah useljiva, ukupne površine 26 kvm, na prvom spratu, ima terasu. Objekat je ozakonjen. Garsonjera je prostrana, veoma svetla, orjentisana sever-zapad. U neposrednoj blizini zgrade nalazi se fakultet Zaštite na radu, Dif, Srednja škola-specijalizovana za talente, Apelacioni sud, ... ODLIČNA kako za život, tako i za rentiranje.
€27,500

Stan Prodaja

Nis

7Picture(s)
25
Visits:83
Novo i odmah useljiva garsonjera, odlična za život kao dobra varijanta za rentiranje ( blizina fakulteta Zažtite na radu, DIF, gimnazija-specjalizovana za decu sa posebnim talentom). Garsonjera ima terasu. Objekat je ozakonjen. Vredi pogledati Za bliže informacije, agencija nekretnina DONA E, http://www. donae.
€26,500
78 Results returned.Per Page