Sort Option
  • Datum dodavanja - novije
  • Viša cena
  • Više Soba
Grid
List

Pantelej

Pantelej, Niš

16Picture(s)
68
Visits:26
Komforan dvoiposoban stan, ukupne površine 74 kvm, dok je grejna kao i knjižna površina 68 kvm. Stan je veoma funkcionalan, očuvan, svetao, sređivan, u odličnom stanju, u zgradi sa liftom. Zgrada u kojoj se nalazi stan, zidana je veoma kvalitetno, a unutar nje stanovi su komforni i imaju veoma lep raspored.
€104,000

Pantelej

Pantelej, Niš

13Picture(s)
74
Visits:23
Lep, potpuno nov, troiposoban stan, ukupne površine 74 kvm, na Pantaleju. Stan je veoma funkcionalan, ima prelep pogled iz stana, a sastoji se iz komforne dnevne sobe , naglašene kuhinje koja je povezana sa dnevnom sobom, dva mokra čvora, jedna lođa i tri spavaće sobe. Zgrada je zidana iz temelja, ima lift u zgradi, pripadajuću podrumsku prostoriju, a stan nije na poslednjem spratu.
€92,500

Ledena Stena

ledena Stena, Niš

17Picture(s)
58
Visits:33
Veoma, lep, dvoiposoban stan, potpuno NOV, neuseljavan, nalazi se u zgradi koja je zidana iz temelja, na lokaciji Ledena stena. Stan se nalazi na prvom spratu, u mini stambenoj zgradi sa samo 7 stana. Stanovi su etažno izdvojeni i UKNJIŽENi.
€79,000

Durlan

Durlan, Niš

9Picture(s)
160
Visits:63
Kuća se nalazi u ulici koja izlazi na Knjaževačku ulicu. Plac je veoma dobar za gradnju porodično stambene zgrade za kolektivno stanovanje, odnosno plac je odličan za investitora. Na placu se nalazi objekat-kuća koja je zidana od 65-70 godine. Kuća je zidana od čvrstog materijala, prizemlje i sprat, a na placu se nalaze i dve garaže kao i pomoćni objekti.
€175,000

Pantelej

Pantelej, Niš

14Picture(s)
51
Visits:31
U cenu stana uračunata je kuhinja, inverter klima i ugradni plakari u svakoj prostoriji. Dvoiposoban stan, u blizini kružnog toka na Somborskom bulevaru, površine 51 kvm, na četvrtom spratu u zgradi sa liftom.
€76,000

Bulevar zona III

Bulevar zona III, Niš

14Picture(s)
82
Visits:33
Veoma lep, funkcionalan, troiposoban stan na Bulevaru Nemanjića, nalazi se nedaleko od parka Sveti Sava, a i u neposrednoj blizini Delte. Lokacijski je ODLIČAN, jer se u neposrednoj blizini nalaze škola, vrtić, park, pijaca, šetalište pored reke, crkva, brojne prodavnice i marketi, ...
€115,000

Duvaniste

Duvaniste, Niš

20Picture(s)
92
Visits:29
Komforan troiposoban stan, na Duvaništu, koji se nalazi na prvom spratu. Stan se sastoji iz dnevne sobe koja je povezana sa trpezaijom i kuhinjom, ulaznog hodnika iz koga se ulazi u veliku spavaću sobu, a dok je levo od ulaza wc i degažman u kome su smeštene dve spavaće sobe i kupatilo. Iz svake sobe se izlazi na po jednu lođu.
€120,000

Bulevar zona III

Bulevar zona III, Niš

7Picture(s)
72
Visits:24
Komforan dvoiposoban stan, kod Zone 3, ukupne površine 72 kvm, na prvom spratu, u zgradi sa liftom, a ispod stana je stan. Stan se sastoji iz dnevne sobe koja je povezana sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe od kojih je jedna dečija, jedno kupatilo, hodnik i lođe. Lokacijski IZVANREDAN, blizina parka, pijace, brojnih prodavnica, kao i marketa. Stan je očuvan i funkcionalan.
€105,000

Bulevar zona I

Bulevar zona I, Niš

17Picture(s)
81
Visits:20
Prodaje se renoviran, komforan, porodičan, trosoban stan ukupne povrsine od 81 kvm, sa centralnim grejanjem, na II spratu stambene zgrade.
€133,900

Bubanj

Bubanj, Niš

8Picture(s)
150
Visits:23
Kuća se nalazi nedaleko od železničke stanice, na prelepom, ravnom placu ukupne površine 574 kvm. Prizemlje kuće je sređeno, useljivo a sastoji se iz dnevne sobe u čijem se produžetku nalazi trpezarija, a već desno prostrana kuhinja, pravo je kupatilo, a takođe desno su dve spavaće sobe. Na potkrovlje se izlazi stepeništem koje ima poseban ulaz. Potkrovlje je za sređivanje.
€155,000

Prosek

Prosek, Niš

12Picture(s)
200
Visits:65
Vikendica se nalazi u naselju Prosek i do nje je moguće doći iz dva pravca i to desno od puta ka Sićevu ili putem od Niške banje do Jelašnice, levo. Objekat se sastoji iz podignutog prizemlja i potkrovlja. Prizemlje je useljivo, a sastoji se iz dnevne sobe, trpezarije, kuhinje i spavaće sobe, kupatilo i dve prostorije ( radionica, ostava ).
€70,000

Apelovac

Apelovac, Niš

11Picture(s)
76
Visits:20
Veoma lep troiposoban stan, iznad Pivare, ukupne površine 76, 44 kvm, na petom spratu, u zgradi sa liftom. Zgrada je zidana po svim pravilima gradnje, sa visokim stepenom energetskog omotača. Stan ima etažno grejanje, parket na podu, ugrađenu kvalitetnu sanitariju i keramiku, siguronosna ulazna vrata, ...
€114,660
106 Results returned.Per Page
Scroll to Top