Sort Option
  • ID oglasa - od viseg ka nizem
  • Cena - od nize ka visoj
  • Povrsina parcele - od nize ka visoj
Grid
List

Stan Prodaja

Nis

13Picture(s)
66
Visits:78
Komforamn, trosoban stan, NOVO, iznad Pivare, a na samo par minuta od medicinske škole, ukupne površine 66, 47 kvm, na šestom spratu, koji nije poslednji, a u zgradi sa liftom. Stan se sastoji iz komforne dnevne sobe sa kuhinjom, dve spavaće sobe, zasebnog wc i kupatila, hodnika i dve lođe. Na jednu lođu se izlazi iz kuhinje, dok se na drugu izlazi iz spavaće sobe.
€67,000

Stan Prodaja

Nis

6Picture(s)
45
Visits:33
NOVO, jednoiposoban stan, ukupne površine 44, 70 kvm, na šestom spratu, koji nije poslednji, u zgradi sa liftom, veoma lep raspored, funkcionalan, iz hodnika se ulazi u sve prostorije, ima lođu. U cenu stana uračunat je PDV, a moguće je stan kupiti na kredit. Cena stana je 1. 100 eur-a po kvm. VREDI POGLEDATIZa sve informacije, agencija nekretnina Dona E, http://www. donae.
€49,500

Stan Prodaja

Nis

11Picture(s)
63
Visits:82
Komforan dvosoban stan, kod TC Roda, ukupne površine 63 kvm, na prvom spratu, sa centralnim grejanjem, u zgradi sa liftom. Stan je dvosobne strukture, sadrži jednu komfornu spavaću sobu iz koje se izlazi na lođu kao i iz dnevnog boravka, zasebnu trpezariju, kao i kuhinju, hodnik i kupatilo. Stan je očuvan, u solidnom stanju i orjentisan jugozapadno.
€57,000

Stan Prodaja

Nis

12Picture(s)
64
Visits:59
Prodaje se dvosoban stan u blizini Roda centra, parka Svetog Save, crkve, škole i brojnih marketa. Iz hodnika se ulazi u svaku prostoriju, a sastoji se iz dnevne sobe, spavaće, trpezarije i odvojene kuhinje, kupatila i dve lođe. Ukupna površina stana je 63m².
€56,500

Stan Prodaja

Nis

17Picture(s)
92
Visits:37
Na prodaju četvorosoban stan na Bulevaru Nemanjića, u blizini parka Sv. Sava, u zgradi starijeg datuma, ali kvalitetne gradnje. Ukupna površina stana je 92 m2 (83 kvm je knjižena grejna površina) i sastoji se od hodnika, kupatila, dnevne sobe, odvojene trpezarije i kuhinje i tri spavaće sobe koje su odvojene degažmanom, dva mokra čvora i 2 lođe.
€85,000

Sprat u kući Prodaja

Nis

25Picture(s)
100
Visits:78
Prodaje se stan u kući, od 100m², sa velikim dnevnim boravkom, trpezarijom i kuhinjom u produžetku, dve spavaće sobe, kupatilom i tri terase. Stan je kompletno renoviran, ne zahteva nikakva dodatna ulaganja. Uz stan se prodaje i nameštaj (cena po dogovoru). Kuća poseduje svu dokumentaciju.
€70,000
78 Results returned.Per Page