Sort Option
  • Datum dodavanja - novije
  • Cena - od vise ka nizoj
  • Povrsina parcele - od vise ka nizoj
Grid
List

Gradska bolnica

Gradska bolnica, Niš

6Picture(s)
54
Visits:130
Dvosoban stan kod gradske bolnice, uknjizene povrsine 54 kvm, na desetom spratu koji nije poslednji, u stambenoj zgradi sa centralnim grejanjem. Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka iz koga se izlazi na lodju, trpezarije u cijem sastavu je kuhinja, spavace sobe i kupatila. Stan je u izvornom stanju i orijentisan juzno. Stambena zgrada ima dva lifta i interfon.
€66,950

Centar

Centar, Niš

12Picture(s)
34
Visits:116
Jednoiposoban stan u strogom centru Nisa, povrsine 34 kvm, na cetvrtom spratu stambene zgrade sa liftom i bez centralnog grejanja. Sastoji iz ulaznog hodnika, dnevnog boravka u cijem sastavu je trpezarija, odvojene kuhinje, spavace sobe, kupatila i lodje. Stan je veoma funkcionalan - iz predsoblja se ulazi u sve prostorije i orijentisan je ka zapadu . U stanu su postavljeni norveski radijatori.
€52,500

Čair

Čair, Niš

18Picture(s)
69
Visits:105
Odličan dvoiposoban stan, kod parka Čair, na petom spratu u zgradi koja ima 2 lifta, uknjižene površine 69 kvm. Pogodan kako za stanovanje, tako i za rentiranje. Stan je svetao, dvostrano okrenut, orijentacija istok-jug, veoma funkcionalan, jer se iz hodnika ulazi u sve prostorije.
€93,000

Durlan

Durlan, Niš

7Picture(s)
43
Visits:105
Jednoiposaban stan u novogradnji, povrsine 43 kvm, na prizemlju stambene zgrade koja je brzo useljiva. Sastoji se iz ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, spavace sobe, kupatila i lodje. Orijentisan je ka istoku. Kupac dobija i parking mesto ispred zgrade, a koje se dodatno ne placa.
€55,900

Apelovac

Apelovac, Niš

9Picture(s)
50
Visits:108
Komforan, dvosoban stan, u novom naselju Apelovac, iznad Pivare, ukupne površine 50 kvm, na drugom spratu, u zgradi koja se zida iz temelja. Stan će biti useljiv do kraja 2021.godine.Veoma je svetao, funkcionalan, istočno orjentisan.ODLIČAN.
€62,000

Čamurlija

Čamurlija, Niš

16Picture(s)
176
Visits:173
Odlična kuća, koja se nalazi nedaleko od Niša, na samo 8-9 km, od centra grada. Površina kuće je 88 kvm u osnovi, a sastoji se od prizemlja i sprata, koji sadrže dva manja trosobna stana.I na prizrmlju i spratu postoji kupatilo. U kući je potrebno klasično sredjivanje, dok je kuća spolja samo maltersana, te je potrebna i fasada. Kuća je zidana od čvrstog materijala.
€79,000
118 Results returned.Per Page