Sort Option
  • ID oglasa - od viseg ka nizem
  • Cena - od nize ka visoj
  • Povrsina parcele - od nize ka visoj
Grid
List

Stan Prodaja

Nis

10Picture(s)
55
Visits:64
Na prodaju dvoiposoban stan u naselju Jagodin mala u blizini crkve Sv. Pantelejmona. Ukupna površina stana je 55 m2 i sastoji se od hodnika, kupatila, dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom i dve spavaće sobe. Stan se nalazi se na IV spratu bez lifta, u zgradi novijeg datuma.
€46,500

Stan Prodaja

Nis

14Picture(s)
72
Visits:91
Komforan trosoban stan, kod Doma zdravlja, ukupne površine 72 kvm, na trećem spratu, sa centralnim grejanjem, u zgradi sa liftom. Stan je trosobne strukture, sadrži dva mokra čvora, dve komforne spavaće sobe, dnevni boravak, zasebnu trpezariju, kao i kuhinju, hodnik i dve lođe. Stan je očuvan, u solidnom stanju i orjentisan pretežno istočno.
€65,000

Stan Prodaja

Nis

9Picture(s)
57
Visits:41
Veoma lep, funkcionalan, dvoiposoban stan, površine 57 kvm, na trećem spratu, u zgradi sa liftom, u zgradi zidanoj iz temelja.. Stan ima dve spavaće sobe kao i dnevnu sobu, a orjentisan je južno. Cena stana je sa pdv-om, te ukoliko je kupcu to prva kupovina, postoji mogućnost povraćaja pdv-a. Stan je moguće kupiti putem pdv-a.
€61,560

Stan Prodaja

Nis

5Picture(s)
50
Visits:34
Potpuno nov-ZAVRŠEN stan, ukupne površine 50 kvm, na drugom spratu. Stan se nalazi na drugom spratu, u zgradi sa liftom, ima jednu lođu, južno orjentisan. U cenu stana obračunat je pdv, te ukoliko je kupcu prva kupovina stana, on će već imati povraćaj istog u iznosu od skoro 10 %. Moguća kupovina stana na kredit.
€52,500

Stan Prodaja

Nis

9Picture(s)
73
Visits:37
Stan se nalazi nedaleko od Roda centra i parka Svetog Save. Dvoiposobne je strukture, a sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka, trpezarije, odvojene kuhinje sa špajzom, dve spavaće sobe, kupatila i tri terase.
€65,000

Stan Prodaja

Nis

20Picture(s)
77
Visits:33
Komforan trosoban stan u luksuznom naselju Magdon, nedaleko od škole Dusan Radović. Nalazi se u zgradi novijeg datuma, sa liftom. Očuvan, ne zahteva veća ulaganja. Sastoji se iz dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe i dva mokra čvora.
€79,000
78 Results returned.Per Page