Sort Option
  • Datum dodavanja - novije
  • Viša cena
  • Više Soba
Grid
List

Apelovac

Apelovac, Niš

15Picture(s)
77
Visits:73
Veoma lep troiposoban stan, iznad Pivare, ukupne površine 76, 44 kvm, na četvrtom spratu, u zgradi sa liftom. Zgrada je zidana po svim pravilima gradnje i poseduje visok stepen energetskog omotača. Stan ima etažno grejanje, parket je na podu, ima ugrađenu kvalitetnu sanitariju i keramiku, siguronosna ulazna vrata, ...
€101,000

Durlan

Durlan, Niš

14Picture(s)
300
Visits:351
Objekat-kuća, nalazi se na Durlanu, na placu od 441 kvm i u postupku je uknjiženja. Sastoji se od suterena, sprata i potkrovla. Položaj objekta na placu je veoma dobar, na sunčanoj strani, južno okrenut, pored asfaltnog puta, sa uređenom infra strukturom. Potrebno je ulaganje u kući kako spolja, tako i unutra.
€160,000

Apelovac

Apelovac, Niš

9Picture(s)
77
Visits:104
Veoma lep troiposoban stan, iznad Pivare, ukupne površine 77 kvm, na drugom spratu, u zgradi sa liftom. Zgrada je zidana po svim pravilima gradnje i poseduje visok stepen energetskog omotača. Stan ima etažno grejanje, parket je na podu, ima ugrađenu kvalitetnu sanitariju i keramiku, siguronosna ulazna vrata, ...
€95,400

Bulevar zona III

Bulevar zona III, Niš

4Picture(s)
528
Visits:31
Kuća se nalazi u veoma traženom, popularnom delu grada, između dva bulevara, a ipak u mirnom delu grada, na samo par minuta peške od samih bulevara, pijace, parka Sveti Sava, dva obdaništa, dve Osnovne škole, brojnih prodavnica i marketa, blizina tržnih centara, kao i blizna trenutno veoma popularnog TC Delta Planet.
€350,000

Apelovac

Apelovac, Niš

9Picture(s)
64
Visits:26
Dvoiposoban stan, u novom stambenom kompleksu iznad Pivare, ukupne površine 63, 66 kvm, a koji se nalazi na petom spratu, od ukupno 6 spratova. Stan je okružen sa svih strana stanovima, dok mu je orjentacija -zapad. Sastoji se iz prostranog dnevnog boravka na čijem se početku nalazi kuhinja, dve spavaće sobe, kupatila, manjeg hodnika i jedne lođe na koju se izlazi iz dnevnog boravka.
€88,400

Duvaniste

Duvaniste, Niš

5Picture(s)
258
Visits:263
Porodicno stanbeni objekat u Duvanistu, na placu povrsine 2, 6 ari. Sastoji se od suturena, prvog i drugog sprata. Raspored prostorija je isti na svim spratovima i sastoji se od ulaznog hodnika -iz koga se ulazi u sve prosrorije, dnevnog boravka, izdvojene trpezarije, izdvojene kuhinje sa spajzom, spavace sobe i kupatila. Povrsina kuce u osnovi je 86 kvm, sto sa tri etaze ukupno cini 258 kvm.
€206,000

Bulevar zona II

Bulevar zona II, Niš

15Picture(s)
79
Visits:82
Trosoban stan na Bulevaru, ukupne povrsine 79 kvm, na prvom spratu stambene zgrade sa liftom i centralnim grejanjem. Sastoji se iz ulaznog hodnoka, komfornog dnevnog boravka, trpezarije i kuhinje, dve spavace sobe, posebnog kupatila, posebnog wc-a i dve lođe od kojih je jedna zastakljena. Stan je orijentisan ka istoku, svetao je i veoma je funkcionalan.
€125,000

Centar

Durlan, Niš

10Picture(s)
43
Visits:19
Veoma lep jednoiposoban stan, sa centralnim grejanjem, u samom centru, u mirnoj ulici, površine 43 kvm, na drugom spratu, a nalazi se u zgradi koja je nova, zidana iz temelja i koja će biti useljena do Nove godine. Stan je bez ulaganja i sastoji se iz dnevne sobe koja je u funkciji sa trpezarijom i kuhinjom, spavaće sobe, hodnika, kupatila i jedne lođe.
€103,000

Durlan

Durlan, Niš

12Picture(s)
140
Visits:65
Porodicno stambeni objekat P+1 u Durlanu, na placu 3. 1 ar. Sastoji se iz prizemlja i sprata, a ulazi su fizicki odvojeni. Kuca ima dve stambene jedinice, a svaka od njih se sastoji iz dnevnog boravka sa trpezarijom i kuhinjom, dve komforne spavace sobe, kupatila i predsoblja Povrsina stanova je po 75 kvadrata . a rasporedi su na oba sprata identicni .
€125,000

Vinik

Vinik, Niš

22Picture(s)
200
Visits:63
Prodaje se plac na Viniku od 14. 5 ari, sa započetom kućom, koja je u osnovi oko 200m². Plac ima priključak za vodu i kanalizaciju. Nalazi se u naseljenom kraju, sa pogledom na grad, a udaljen je 5 km od centra grada, a 2 km od Pantelejske crkve.
€88,000

Kopaonik

Kopaonik, Niš

21Picture(s)
26
Visits:30
Odličan apartman, na Kopaoniku, u kompleksu KRALJEVI ČARDACI, površine 26 kvm, na prvom nivou. Apartman se nalazi u sastavu kompleksa, pod kontrolisanim je uslovima, a prednost takvog stanja je mogućnost dobijanja , , kartice od poverenja , , koja omogućava povoljnost u korišćenju restorana, spa centra i bazena.
€49,900

Centar

Centar, Niš

18Picture(s)
92
Visits:21
Odličan četvorosoban stan u centru grada, nalazi se na samo par minuta od pešačke zone, u zgradi sa liftom. Sastoji se iz ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom, izdvojene kuhinje i ostave, dva mokra čvora, tri spavaće sobe i lođe. Stan je očuvan, a centralno grejanje je isključeno. Uredna dokumentacija, postoji mogućnost kupovine putem kredita.
€145,000
106 Results returned.Per Page
Scroll to Top