DonaE
Sort Option
  • ID oglasa - od viseg ka nizem
  • Cena - od nize ka visoj
  • Povrsina parcele - od nize ka visoj
Grid
List

Durlan

Durlan, Niš

11Picture(s)
54
Visits:9
Prodaje se dvoiposoban stan u Durlanu, u blizini Knjaževačke, površine 55 kvm, na prvom spratu, bez centralnog grejanja. Stan sadrži jedan mokri čvor, dve spavaće sobe, kuhinju u sklopu dnevnog boravka, hodnik i jednu veliku terasu.Stan se nalazi u zgardi novijeg datuma i u odličnom je stanju. Uknjižen je kao privatna svojina 1/1.
€56,500

Dom zdravlja

Dom zdravlja, Niš

14Picture(s)
87
Visits:10
Očuvan troiposoban stan, kod Doma zdravlja, površine 87 kvm, na osmom spratu, sa centralnim grejanjem, u zgradi sa liftom. Stan sadrži dve komforne i jednu manju spavaću sobu, dnevni boravak, odvojenu trpezariju sa kuhinjom, hodnik, posebno kupatilo i wc i 2 lodje. Stan je očuvan i sunčan, orjentisan jugoistočno.
€78,500

Vrežina

Vrežina, Niš

11Picture(s)
42
Visits:10
Prodaje se jednoiposoban stan u Vrežini, ukupne površine 42 kvm, na prvom spratu, sa etažnim grejanjem, u zgradi novije gradnje. Stan sadrži jedan mokri čvor, dve komforne sobe, kuhinju u sklopu dnevnog boravka, hodnik i jednu veliku terasu.Stan je novijeg datuma, u odličnom stanju i prodaje se sa svim stvarima i tehnikom. Uknjižen je kao privatna svojina 1/1.
€39,000

Dom zdravlja

Dom zdravlja, Niš

6Picture(s)
79
Visits:31
Komforan, trosoban stan, nedaleko od Doma zdravlja, na samom početku Bulevara Nemanjića, knjižne površine 79 kvm, na petom spratu, nalazi se u zgradi novijeg datuma. Stan se sastoji iz dnevnog boravka koji je u funkciji sa trpezarijom, a koja je takodje povezana sa kuhinjom, dve spavaće sobe, dva mokra čvora, hodnik i lodja.
€85,500

Centar

Centar, Niš

11Picture(s)
59
Visits:65
Veoma lep dvoiposoban stan , kod pravnog i ekonomskog fakulteta, knjižne površine 59 kvm, na drugom spratu, a nalazi se u zgradi koja je zidana pre desetak godina. Stan je kompletno sredjen, bez ulaganja je, svetao i veoma funkcionalan, a sastoji se iz dnevne sobe koja je u funkciji sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe, hodnika, komfornog kupatila i jedne lodje.
€72,000

Durlan

Durlan, Niš

12Picture(s)
43
Visits:44
Odličan jednoiposoban stan U Durlanu, nedaleko od pijace, škole i brojnih marketa. Nalazi se u novoj zgradi, na IV spratu, koji je ujedno i poslednji, sa blagim kosinama. Stan je u odličnom stanju, i ne zahteva dodatna ulaganja, i bez centralnog grejanja je. Sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom (sa izlazom na terasu), jedne spavaće i kupatila.
€43,000
101 Results returned.Per Page