Leave a Reply

Sort Option
  • ID oglasa - od viseg ka nizem
  • Cena - od nize ka visoj
  • Povrsina parcele - od nize ka visoj
Grid
List

Bulevar zona II

Bulevar zona II, Niš

7Picture(s)
67
Visits:7
Izdaje se dvoiposoban stan na Bulevaru, u blizini Zone ll. Sastoji se iz komfornog dnevnog boravka, dve spavaće sobe, kuhinje i trpezarije, hodnika, kupatila i terase. Stan se izdaje potpuno prazan od 1.avgusta, na duži vremenski period.
€200

Marger

Marger, Niš

8Picture(s)
30
Visits:6
Izdaje se jednoiposoban stan na Margeru. Kompletno opremljen novim stvarima. Nalazi se u porodično-stambenoj zgradi, na drugom spratu bez lifta. Sastoji se iz dnevnog boravka, kuhinje i trpezarije, spavaće sobe i kupatila.
€250

Medicinski fakultet

Medicinski fakultet, Niš

9Picture(s)
26
Visits:9
Izdaje se garsonjera u blizini Medicinskog fakulteta, kompletno nameštena. Nalazi se na l spratu, u zgradi bez lifta i bez centralnog grejanja.
€120

Bulevar zona III

Bulevar zona III, Niš

24Picture(s)
58
Visits:28
Izdaje se komforan dvosoban stan na Bulevaru, pored Delta Planet-a, na ll spratu, u zgradi sa liftom. Sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka, izdvojene kuhinje sa trpezarijom, velike terase, spavaće sobe, ostave i kupatila. Stan je kompletno novim stvarima. Izdaje se na duži vremenski period.
€250

Bulevar zona III

Bulevar zona III, Niš

7Picture(s)
42
Visits:22
Izdaje se dvosoban stan na Bulevaru, nedaleko od Zone 3, od Delta Planet-a, pijace, škole i mnogobrojnih marketa... Stan je kompletno opremljen novim stvarima, nalazi se na visokom prizemlju, u zgradi sa liftom. Centralno grejanje je isključeno, pa troškovi nisu veliki.
€250

Čair

Čair, Niš

7Picture(s)
60
Visits:37
Izdaje se dvoiposoban stan u Čairu, na samo par minuta od parka i škole. Nalazi se u porodičnoj kući, na l spratu. Sastoji se iz dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe i kupatila. Kompletno je opremljen novim stvarima. Izdaje se na duži vremenski period. Depozit je obavezan.
€300
17 Results returned.Per Page