Sort Option
  • ID oglasa - od viseg ka nizem
  • Cena - od nize ka visoj
  • Povrsina parcele - od nize ka visoj
Grid
List

Durlan

Durlan, Niš

6Picture(s)
80
Visits:2
Izdaje se komforan troiposoban stan u Durlanu. Nalazi se u blizini škole " Mika Antić ", u zgradi novijeg datuma, na ll spratu. Idealanog je rasporeda, sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, tri spavaće sobe, dva mokra čvora, dve terase. Uz stan ide i zaseban parking. Stan je kompletno opremljen novim stvarima.
€300

Apelovac

Apelovac, Niš

11Picture(s)
42
Visits:5
Izdaje se nov stan u Apelovcu, u novoizgrađenom kompleksu Vagres city. Nalazi se u blizini Čaira, bolnice... Stan sastoji iz hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila i terase. Izdaje se na duži vremenski period, a depozit je obavezan.
€250

Centar

Centar, Niš

12Picture(s)
62
Visits:13
Izdaje se stan u centru grada, idealnog rasporeda. Sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka, izdvojene kuhinje sa trpezarijom, dve spavaće sobe, dva mokra čvora i dve terase. Izdaje se potpuno prazan, te je pogodan kako za stambeni, tako i za poslovni prostor. Troškovi su minimalni. Depozit je obavezan.
€300

Marger

Marger, Niš

13Picture(s)
35
Visits:13
Izdaje se jednoiposoban stan na Margeru, nedaleko od Ekonomskog i Pravnog fakulteta, pešačke zone... Nalazi se u zgradi novijeg datuma, sa liftom. Kompletno je opremljen novim stvarima, a sastoji se iz hodnika, izdvojene kuhinje sa trpezarijom, dnevnog boravka sa izlazom na terasu, i kupatila. Depozit je obavezan.
€220

Centar

Centar, Niš

12Picture(s)
64
Visits:16
Izdaje se poslovni prostor u centru grada. Nalazi se nedaleko od Opštine, Policijske uprave, pešačke zone... Prostor se nalazi u stambenoj zgradi, sa posebnim ulazom za firme. Idealnog je rasporeda, iz hodnika se ulazi u sve tri prostorije i kupatilo. Kompletno je renoviran prostor, granitnom keramikom i PVC stolarijom, sve instalacije su promenjene, i isključeno je centralno grejanje.
€500

Duvanište

Duvanište, Niš

12Picture(s)
35
Visits:20
Izdaje se jednosoban, namešten stan u Duvaništu. Nalazi se u zgradi sa liftom, nedaleko od škole i brojnih marketa. Sastoji se iz hodnika, kuhinje sa trpezarijom, dnevne sobe sa izlazom na terasu, i kupatila.
€170
18 Results returned.Per Page