Sort Option
  • Datum dodavanja - novije
  • Cena - od vise ka nizoj
  • Povrsina parcele - od vise ka nizoj
Grid
List

Bulevar zona I

Bulevar zona I, Niš

13Picture(s)
53
Visits:49
Komforan dvosoban stan na Bulevaru Nemanjića, preko puta Zone 1, kao i u neposrednoj blizini parka Sveti Sava.Stan je dvosobne strukture, a sastoji se iz komfornog dnevnog boravka koji je povezan i u funkciji je sa kuhinjom i trpezarijom, jedna spavaća soba oko 13 kvm, hodnik, kupatilo i lodja oko 6 kvm.Stan je u odličnom stanju i kompletno je namešten.
€400

Bulevar zona III

Bulevar zona III, Niš

14Picture(s)
78
Visits:61
Odličan troiposoban stan, na Bulevaru Nemanjića, preko puta DELTE, na trećem spratu, u zgradi sa liftom, na trećem spratu, prazan i odmah useljiv.Stan je očuvan, svetao, bez nameštaja a sastoji se iz dnevne sobe koja je u funkciji sa kuhinjom i trpezarijom, spavaća soba , dve dečije sobe, zasebno kupatilo i wc, hodnik kao i dve lodje.
€300

Staro groblje

Staro groblje, Niš

12Picture(s)
45
Visits:66
Komforan jednosoban stan, oko 45 kvm, na prvom spratu, u zgradi sa cg, u dobrom stanju, kompletno namešten. Stan je pogodan za jednu ili dve osobe.Sastoji se iz dnevne sobe, hodnika, kuhinje, trpezarije, kupatila i jedne lodje. ODMAH USELJIV. Kod zakupa, obavezna je jedna kirija koja će biti u depozitu.
€250

Pantelej

Pantelej, Niš

14Picture(s)
70
Visits:49
Veoma lep, trosoban stan, kompletno namešten, na Panteleju, blizu kružnog toka, u zgradui koja je useljena pre dve godine.Zgrada ima lift, još spratova je izna, a stan je okružen sa svih strana stanovima, južna orjentacija. Sastoji se iz dnevne sobe koja je u funkciji sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe, hodnik, lodja i dva mokra čvora (wc i kupatilo).
€400

Centar

Centar, Niš

11Picture(s)
54
Visits:43
Komforan dvosoban stan, površine 54 kvm, u strogom centru grada, pešačka zona, nalazi se na drugom spratu. Stan je kompletno namešten, novim stvarima, do sada ne korišćene. Odmah je useljiv. Obavezan je depozit kod zakupa.
€750

Duvanište

Duvanište, Niš

9Picture(s)
68
Visits:85
Komforan, trosoban stan, u lux kompleksu Magdon, na I spratu, kompletno namesten. Stan je u odličnom stanju, odmah useljiv.
€450
12 Results returned.Per Page