Sort Option
  • Datum dodavanja - novije
  • Viša cena
  • Više Soba
Grid
List

Centar

Centar, Centar, Niš

12Picture(s)
30
Visits:0
Izdaje se lepo nameštena garsonjera sa galerijom gde se nalazi deo za spavanje, izdvojenom kuhinjom i modernim kupatilom sa prirodnom ventilacijom u strogom centru grada, u pešačkoj zoni, na petom spratu, u zgradi bez lifta i useljiva je odmah. Opremljena je kompletno i odlična je za stanovanje. Prilikom sklapanja ugovora o zakupu, obavezan je depozit u visini jedne kirije. VREDI POGLEDATI.
€500

Gradska bolnica

Gradska bolnica, Gradska bolnica, Niš

13Picture(s)
67
Visits:9
Izdaje se odličan kompletno namešten dvoiposoban stan, sa dve spavaće sobe i dva mokra čvora, kod gradske bolnice. Stan je opremljen za više osoba, a nalazi se blizu Crvenog pevca, osnovnih škola, obdaništa, medicinskog i stomatološkog fakulteta, brojnih prodavnica i marketa, ... Nalazi se na drugom spratu, osvetljen i sunčan u zgradi sa liftom.
€350

Bulevar zona III

Bulevar zona III, Bulevar zona III, Niš

8Picture(s)
30
Visits:7
Izdaje se garsonjera koja se nalazi u blizini zone III, jednog od najatraktivnijih delova grada. Ova garsonjera prostire se na 30 kvadratnih metara i smeštena je na četvrtom spratu zgrade koja je opremljena sa dva funkcionalna lifta, obezbeđujući vam brz i jednostavan pristup stanu. Ovaj stan pruža odličan komfor i funkcionalnost, idealan je za samce, studente ili parove.
€200

Čair

Čair, Čair, Niš

8Picture(s)
34
Visits:9
Izdaje se jednosoban stan u mirnom i atraktivnom naselju Čair. Stan se nalazi na četvrtom spratu u zgradi sa centralnim grejanjem i dva lifta, što pruža praktičnost i udobnost svakodnevnog života.
€200

Crveni pevac

Cveni pevac, Crveni pevac, Niš

6Picture(s)
32
Visits:14
Izdaje se kompletno namešten jednoiposoban stan, dve odvojene prostorije, kupatilo, blizu Crvenog pevca. Stan je opremljen kompletno, a nalazi se nedaleko od parka Čair, osnovnih i srednjih škola, medicinskog i stomatološkog fakulteta, brojnih prodavnica i marketa, ... Nalazi se na šestom spratu, osvetljen i sunčan u zgradi sa liftom.
€280

Centar

Centar, Centar, Niš

12Picture(s)
65
Visits:7
Interesantan poslovni prostor, u centru grada, za šire namene. U pitanju je stan koji je opremljen kao poslovni prostor, ima tri odvojene prostorije i kupatilo i nalazi se na prvom spratu zgrade koja poseduje svoj parking prostor u dvorištu. Dve prostorije su okrenute ka glavnoj ulici i obe imaju svoje terase dok treća prostoriija ima pogled ka dvorištu.
€400

Crveni pevac

Crveni pevac, Crveni pevac, Niš

8Picture(s)
51
Visits:7
Izdaje se kompletno namešten dvosoban stan, dve odvojene sobe, kuhinja sa trpezarijom, terasa, kupatilo, blizu Crvenog pevca. Stan je opremljen za više osoba, a nalazi se nedaleko od parka Čair, osnovnih i srednjih škola, medicinskog i stomatološkog fakulteta, brojnih prodavnica i marketa, ... Nalazi se na drugom spratu, osvetljen i sunčan u zgradi bez lifta.
€350

Bulevar-park

Bulevar-park, Bulevar-park, Niš

8Picture(s)
65
Visits:8
Izdaje se odličan kompletno namešten dvoiposoban stan, sa dve spavaće sobe i dva mokra čvora, na Bulevaru Nemanjića, blizu parka Sveti Sava. Stan je opremljen za više osoba, a nalazi se nedaleko od parka Sveti Sava, crkve, pijace, osnovne škole, tri obdaništa, medicinskog i stomatološkog fakulteta, brojnih prodavnica i marketa, ...
€350

Bulevar-park

Bulevar-park, Niš

12Picture(s)
44
Visits:38
Odličan stan za iznamljivanje, na Bulevaru Nemanjića, pored samog parka Sveti Sava, izdaje se namešten. Stan je opremljen za više osoba, a nalazi se nedaleko od parka Sveti Sava, crkve, pijace, dve Osnovne škole, tri obdaništa, Medicinskog i Stomatološkog fakulteta, brojnih prodavnica i marketa, ...
€300

Pantelej

Pantelej, Pantelej, Niš

15Picture(s)
50
Visits:22
Izdaje se veoma lep, nov jednoiposoban stan, površine 50 kvm, kompletno namešten. PVC stolarija, inverter klima, parking mesto. Stan se nalazi na prvom spratu, u zgradi sa liftom i lokacijski je odličan, u novom i mirnom naselju, idealnom za život . Nalazi se u blizini brojnih marketa, piljara, šetališta...
€350

Pantelej

Pantelej, Pantelej, Niš

11Picture(s)
48
Visits:10
Izdaje se veoma lep, nov jednoiposoban stan, površine 48 kvm, kompletno namešten. Stan se nalazi na prvom spratu, u zgradi sa liftom i lokacijski je odličan, u novom i mirnom naselju, idealnom za život . Nalazi se u blizini brojnih marketa, piljara, šetališta...Stan je odmah useljiv, a prilikom sklapanja ugovora obavezan je depozit u visini jedne kirije.
€350

Duvanište

Duvanište, Duvanište, Niš

5Picture(s)
79
Visits:16
Veoma lep, trosoban stan, na drugom spratu, lift, u lux kompleksu Magdon, izdaje se kao kompletno namešten. Stan se sastoji iz komforne dnevne sobe, dve spavaće sobe, naglašene kuhinje i trpezarije, kao i dva mokra čvora ( wc plus kupatilo). Stan je malo korišćen te je veoma sačuvan sa skoro novim stvarima. Grejanje u stanu je centralno, sistem fenkojlera. Stan se izdaje za 550 eur-a.
€550
22 Results returned.Per Page
Scroll to Top