Sort Option
  • ID oglasa - od viseg ka nizem
  • Cena - od nize ka visoj
  • Povrsina parcele - od nize ka visoj
Grid
List

Centar

Centar, Niš

7Picture(s)
42
Visits:26
Izdaje se jednoiposoban stan u dva nivoa, kompletno namešten. Nalazi se u centru grada, nedaleko od Dušanovog bazara, u zgradi bez lifta. Izdaje se na duži vremenski period. Depozit obavezan.
€150

Bulevar-park

Bulevar-park, Niš

14Picture(s)
54
Visits:40
Izdaje se dvosoban stan, pored samog parka Sv. Save, na par minuta od škole, pijace i brojnih marketa. Kompletno je opremljen, a nalazi se u zgradi sa liftom. Depozit obavezan.
€150

Pravni fakultet

Pravni fakultet, Niš

8Picture(s)
60
Visits:53
Dvoiposoban stan, na samo par minuta od Pravnog i Ekonomskog fakulteta. Idealan je za tri studenta. Sastoji se iz hodnika, tri sobe, zasebne kuhinje, kupatila i dve terase. Kompletno je opremljen. Depozit obavezan.
€250

Pantelej

Pantelej, Niš

12Picture(s)
40
Visits:81
Jednoiposoban stan u Panteleju, u novim zgradama, sa liftom. Nalazi se na samo par minuta od kružnog toka (Studenička-Somborska), brojnih marketa, kafića, prodavnica. Kompletno je opremljen novim stvarima. Depozit obavezan.
€200

Centar

Centar, Niš

11Picture(s)
52
Visits:64
Dvosoban stan u Centru, na samo par minuta od Saborne crkve, pešačke zone... Nalazi se u stambenoj zgradi sa liftom. Izdaje se kompletno opremljen na duži vremenski period.
€250

Palilula

Palilula, Niš

7Picture(s)
54
Visits:108
Komforan dvosoban stan, na početku Palilule, a samo na par minuta od Margera, nalazi se novoj zgradi, na l spratu. Može da se rentira kao poslovni ili stambeni prostor, potpuno prazan ili kompletno opremljen.
€350
16 Results returned.Per Page