Sort Option
  • ID oglasa - od viseg ka nizem
  • Cena - od nize ka visoj
  • Povrsina parcele - od nize ka visoj
Grid
List

Staro groblje

Staro groblje, Niš

11Picture(s)
50
Visits:8
Odličan dvosoban stan kod Starog groblja, na IV spratu stambene zgrade bez lifta. Sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka, izdvojene kuhinje sa trpezarijom, spavaće sobe, komfornog kupatila i terase. Izdaje potpuno prazan, troškovi su minimalni, s obzirom da je stan bez centralnog grejanja. Depozit je obavezan.
€170

Stan Iznajmljivanje

10Picture(s)
64
Visits:29
Komforan dvoiposoban stan, nedaleko od Doma zdravlja na Bulevaru. Stan se izdaje namešten, da duži vremenski period. Uz stan ide parking mesto.
€160 Mesečno

Stan Iznajmljivanje

Niš

8Picture(s)
35
Visits:39
Jednoiposoban stan, kompletno opremljen novim stvarima, nalazi se u blizini Doma zdravlja, u zgradi novijeg datuma, sa liftom. Useljiv od 10-og januara.
€250 Mesečno

Stan Iznajmljivanje

Nis

12Picture(s)
60
Visits:28
Odličan dvoiposoban stan, u centru grada, nedaleko od Imidža. Nalazi se na visokom prizemlju, stambene zgrade. Kompletno je renoviran, i postoji mogućnost izdavanja bez nameštaja ili sa nameštajem, te je idealan kako za stambeni, tako i za poslovni prostor. Sastoji se iz hodnika, dve spavaće sobe, dnevne sobe, kuhinje, kupatila i zastakljene lođe.
€450 Mesečno

Lokal Iznajmljivanje

Nis

12Picture(s)
240
Visits:22
Poslovni prostor, ukupne površine 240m2 (P+1), nalazi se između Palilule i Margera. U pitanju je višenamenski objekat, koji poseduje veliki parking i sopstveni ulaz sa ulice.
€700 Mesečno

Lokal Iznajmljivanje

Nis

21Picture(s)
240
Visits:20
Objekat se nalazi na odličnoj lokaciji, između Palilule i Margera. Idealan je kao poslovni prostor za više namena. Ukupna površina objekta iznosi 240m2, poseduje parking mesta, dvorište, i u odličnom je stanju.
€500 Mesečno

Garaža Iznajmljivanje

Nis

3Picture(s)
35
Visits:28
Izdaje se garaža u Čairu.
€150 Mesečno

Stan Iznajmljivanje

Nis

14Picture(s)
49
Visits:50
Jednoiposoban stan u Duvaništu, kompletno opremljen, nalazi se na l spratu stambene zgrade sa liftom. Sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje, spavaće sobe, kupatila i terase. Cena stana iznosi 320 eur-a sa svim troškovima (struja, grejanje, komunalije, internet).
€200 Mesečno

Stan Iznajmljivanje

Nis

10Picture(s)
35
Visits:62
Jednoiposoban stan na Bulevaru, nedaleko od Zone 3, pijace, parka, brojnih marketa. Kompletno opremljen svim stvarima.
€130 Mesečno

Stan Iznajmljivanje

Nis

13Picture(s)
60
Visits:51
Komforan dvosoban stan, u blizini Zone ll, kompletno opremljen. Sastoji se iz hodnika, kuhinje i trpezarije, dnevnog boravka, spavaće sobe, kupatila i dve lođe.
€250 Mesečno
    10 Results returned.Per Page