Sort Option
  • Datum dodavanja - novije
  • Cena - od vise ka nizoj
  • Povrsina parcele - od vise ka nizoj
Grid
List

Durlan

Durlan, Niš

18Picture(s)
65
Visits:0
Izdaje se dvosoban stan u Durlanu, nedaleko od osnovne škole "Mika Antić" , pijace i mnogobrojnih marketa. Stan se nalazi u zgradi novijeg datuma, bez lifta, potpuno je opremljen novim stvarima, poseduje dva klima uređaja, etažno grejanje, parking mesto... Izdaje se na duži vremenski period. Depozit je obavezan.
€300

Dom zdravlja, vredi pogledati

Dom zdravlja, Niš

6Picture(s)
30
Visits:81
Izdaje se lokal na Bulevaru, u blizini Doma zdravlja. Idealan je za kancelarijski prostor ili kozmetički salon, s obzirom da se sastoji iz dve prostorije. Izdaje se na duži vremenski period, depozit je obavezan.
€200

Apelovac

Apelovac, Niš

11Picture(s)
42
Visits:105
Izdaje se nov stan u Apelovcu, u novoizgrađenom kompleksu Vagres city. Nalazi se u blizini Čaira, bolnice... Stan sastoji iz hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, kupatila i terase. Izdaje se na duži vremenski period, a depozit je obavezan.
€250

Centar

Centar, Niš

9Picture(s)
66
Visits:132
Izdaje se poslovni prostor u strogom centru grada, na samo par minuta od pešačke zone. Sastoji se iz ulaznog hodnika, dve prostorije, izdvojene čajne kuhinje sa ostavom, kupatila i terase. Prostor je potpuno renoviran i opremljen kancelarijskim nameštajem, klima uređajima, i grejnim telima.
€300

Marger

Marger, Niš

19Picture(s)
110
Visits:394
Luksuzna kuća na Margeru od 110m², sa parking mestom i delom dvorišta, izdaje se na duži vremenski period. Sastoji se iz većeg ulaznog hodnika, komforne dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe i kupatila.
€1,100

Dom zdravlja

Dom zdravlja, Niš

18Picture(s)
350
Visits:273
€1,500
    6 Results returned.Per Page