Sort Option
  • ID oglasa - od viseg ka nizem
  • Cena - od nize ka visoj
  • Povrsina parcele - od nize ka visoj
Grid
List

Kula

Kula, Niš

1Picture(s)
510
Visits:19
Prodaje se plac nedaleko od Kule, površine 510 kvm..Plac ima dobru poziciju, nalazi se na uglu 2 ulice, komunalni troškovi za gradnju su plaćeni, u planu je izgradnja gasovoda, vlasnik poseduje informaciju o lokaciji i uknjižen je kao privatna svojina. Cena 41.500 eur-a. Vredi pogledati Za više informacija, agencija nekretnina DONA E, http://www.donae.
€41,500

Mramor

Mramor, Niš

5Picture(s)
1
Visits:18
Vikend kuća na Mramorskom brdu, na veoma lepom placu od 7 ari, a koja se nalazi u delu brda koje nikad nije bilo podložno klizištu.Kuća je u grubim radovima, ima dobar raspored, prostorija, a sastoji se od visokog prizemlja, ispod je garaža, a na potkrovlju je prostor koji nije pregradjivan.
€17,000

Bulevar Nenanjića

Bulevar Nemanjića, Niš

6Picture(s)
54
Visits:62
Komforan, dvosoban stan, na Bulevaru Nemanjića, ukupne površine 54 kvm, dok je grejna površina 50 kvm, na šestom je spratru, u zgradi sa liftom i nije poslednji sprat..Stan je očuvan, potrebno je klasično sredjivanje stana. Orjentisan je istok-juč, odličan je za rentiranje ( blizina medicinskog i stomatološkog fakulteta ).
€50,000

Duvanište

Duvanište, Niš

1Picture(s)
80
Visits:24
Komforan trosoban stan, ukupne površine 80 kvm, a grejne površine 72 kvm i tri lodje 8 kvm, na četvrtom spratu stambene zgrade, u zgradi sa dva lifta.Stan je kompletno renoviran i prodaje se sa kompletnim nameštajem.
€83,000

Bulevar zona III

Bulevar zona III, Niš

19Picture(s)
80
Visits:19
Komforan, troiposoban stan, na Bulevaru Nemanjića, kod Zone 3, ukupne površine 80 kvm, dok je grejna površina 74 kvm. Stan je odlične spratnosti, na četvrtom je spratu, ima 2 lodje, a sastoji se od komforne dnevne sobe koja je u funkciji sa trpezarijom i kuhinjom, ima ostavau, tri spavaće sobe, dva mokra čvora i dve lodje.
€95,000

Bulevar-park

Bulevar-park, Niš

10Picture(s)
71
Visits:54
Očuvan trosoban stan, kod parka Sveti Sava, površine 70,74 kvm, na desetom spratu (nije poslednji sprat), sa centralnim grejanjem, u zgradi sa fasadnom ciglom. Stan sadrži dve spavaće sobe, dnevni boravak iz kog se izlazi na veću lodju, odvojenu trpezariju od kuhinje koja izlazi na manju lodju, hodnik, posebno kupatilo i wc. Stan je očuvan i sunčan, orjentisan jugozapadno.
€72,000
82 Results returned.Per Page