Sort Option
  • Datum dodavanja - novije
  • Viša cena
  • Više Soba
Grid
List

Durlan

Durlan, Durlan, Niš

8Picture(s)
48
Visits:0
Prodaje se odličan jednoiposoban stan površine od 48 kvm, bez grejanja, na visokom prizemlju, u zgradi . Stan je u izuzetnom stanju, bez ikakvih ulaganja, u stanu je renovirano kupatilo, menjana su ulazna vrata i podovi su obloženi keramikom. Stan je odmah useljiv. a pogodan je i za poslovni prostor, jer ima dva ulaza. Stan je uknjižen kao privatna svojina 1/1.
€67,000

Dom zdravlja

Dom zdravlja, Dom zdravlja, Niš

7Picture(s)
47
Visits:1
Jednoiposoban stan, površine 47 kvm, na šestom spratu u novijoj zgradi sa liftom. Stan sadrži spavaću sobu, komfornu prostoriju u kojoj se nalazi kuhinja sa trpezarijom i dnevnim boravkom, lodju na koju se izlazi iz dnevnog boravka, hodnik i kupatilo. Stan je funkcionalan, jer se iz hodnika ulazi u sve prostorije, u perfektnom je stanju, moderno opremljen.
€87,500

Merkator

Merkator, Merkator, Niš

8Picture(s)
55
Visits:3
Odličan i funkcionalan dvosoban stan, po Rešenju o dodeli 64 kvm, dok je grejna površina 55 kvm. Stan ima dve lodje i sastoji se iz komfornog dnevnog boravka, izdvojene trpezarije kao i kuhinje sa špajzom, hodnika, a u degažmanu se nalazi spavaća soba sa kupatilom. Kupatilo ima prozorčić, odnosno prirodnu ventilaciju.
€84,500

Palilula

Palilula, Niš

5Picture(s)
25
Visits:4
Prodaje se veoma lepa i funkcionalna garsonjera, sunčana i topla, bez spoljnih zidova, na četvrtom spratu, površine 25,30 kvm, sa terasom, u nadgradnji, u stambenoj zgradi bez lifta. Soba je pravilnog oblika, kuhinja je u sklopu dnevne sobe, kupatlo u dobrom stanju, a na samom ulazu je manje predsoblje. Zgrada je uvučena od ulice, te je odlična kako za stanovanje, tako i za rentiranje.
€39,000

Niska Banja

Niska Banja, Niska Banja, Niš

9Picture(s)
43
Visits:8
Prodaje se jednosoban stan povrsine od 43 kvm, bez grejanja, na prvom spratu. Stan je u solidnom stanju, sastoji se od ulaznog predsoblja, dnevne sobe u kojoj se nalazi kuhinja sa trpezarijom i kupatila. Stan je brzo useljiv, uknjižen na površinu od 43 kvm kao privatna svojina 1/1. Lokacijski odličan, u samom centru, blizu šetališta...Pogodan kako za život tako i za izdavanje. .
€59,900

Bulevar-park

Bulevar-park, Bulevar-park, Niš

12Picture(s)
46
Visits:8
Jednoiposoban stan, površine 46 kvm, na drugom spratu u novijoj zgradi sa liftom. Stan sadrži spavaću sobu, komfornu prostoriju u kojoj se nalazi kuhinja sa trpezarijom i dnevnim boravkom, lodju na koju se izlazi iz dnevnog boravka, hodnik i kupatilo. Stan je funkcionalan, jer se iz hodnika ulazi u sve prostorije, u perfektnom je stanju, moderno opremljen, sunčan, južno orijentisan.
€80,000

Dom zdravlja

Dom zdravlja, Dom zdravlja, Niš

11Picture(s)
65
Visits:5
Prodaje se dvoiposoban stan koji se nalazi na petom spratu u stambenoj zgradi, u neposrednoj blizini parka Doma zdravlja i tržnog centra Delta planet. Zgrada ima lift, centralno grejanje kao i pripadajuću podrumsku prostoriju.
€103,000

Sićevo

Sićevo, Sićevo, Niš

26Picture(s)
75
Visits:31
Veoma lepa vikend kuća za odmor, u Sićevu, pored same Nišave, prodaje se kao hit, atraktivna ponuda.Ukupana površina placa na kojoj se nalazi objekat je 331 kvm. Plac izlazi na reku što jeste velika prednost ove ponude. Objekat je upisan po Zakonu o ozakonjenju objekta, upisana neto površina 75 kvm, kao privatna svojina, sa udelom od 1/1.
€69,000

Bubanj

Bubanj, Bubanj, Niš

13Picture(s)
40
Visits:14
Prodaje se jednoiposoban stan, površine od 40 kvm, u suterenu porodično stambene zgrade koji je nije mnogo ukopan. Stan je u odličnom stanju, sastoji se od ulaznog predsoblja, kupatila i dve sobe. Lokacijski odličan, blizina suda, škole, pijace, marketa...Odličan kako za život tako i za izdavanje.
€55,000

Bulevar-park

Bulevar-park, Bulevar-park, Niš

11Picture(s)
48
Visits:14
Prodaje se odličan manji dvosoban stan grejne povrsine od 48 kvm plus dve terase, bez grejanja, na trećem spratu, u zgradi koja je zidana od pune cigle. Stan je u izvornom stanju, sastoji se od ulaznog predsoblja, izdvojene kuhinje sa špajzom i trpezarijom iz koje se izlazi na jednu terasu, komforne dnevne sobe, spavaće sobe iz koje se izlazi na drugu terasu i kupatila.
€73,000

Durlan

Durlan, Durlan, Niš

7Picture(s)
24
Visits:12
Prodaje se odličan jednosoban stan u funkciji jednoiposobnog, površine od 24 kvm, bez grejanja, na petom spratu, u zgradi bez lifta. Stan je u solidnom stanju, sastoji se od ulaznog predsoblja, izdvojene kuhinje sa trpezarijom, spavaće sobe i kupatila. Stan je uknjižen na površinu od 24 kvm, kao državina tako da je moguća kupovina samo za gotovinu.
€32,000

Duvanište

Duvanište, Duvanište, Niš

8Picture(s)
44
Visits:14
Na ponudi komforan jednosoban stan, odličan za prepravku u jednoiposoban u izvornom stanju, na četvrtom spratu, u zgradi sa liftom. Stan je svetao, odlične spratnosti, pretežno zapadno orijentisan. Uknjižen kao svojina, sa udelom od 1/1 na površinu od 44 kvm.
€72,000
103 Results returned.Per Page
Scroll to Top