Sort Option
  • ID oglasa - od viseg ka nizem
  • Cena - od nize ka visoj
  • Povrsina parcele - od nize ka visoj
Grid
List

Bulevar zona III

Bulevar zona III, Niš

4Picture(s)
74
Visits:9
Komforan, trosoban, stan ukupne površine 74 kvm, na trećem spratu, u zgradi sa liftom, Stan se nalazi u zgradi koja ima kako gradjevinsku, tako i upotrebnu dozvolu, a u neposrednoj blizini TC Zona 3, Delte, Osnovne škole, parka Sveti Sava, pijace,...Stan je odličan kako za život, tako i za rentiranje ( blizina medicinskog i stomatološkog fakulteta, kao i filozofskog ).
€86,000

Marger

Marger, Niš

7Picture(s)
0.00
Visits:14
Na veoma dobroj lokaciji, na Margeru, nalaze se dve kuće na istom placu i to jedna novijeg datuma, zidana pre desetak godina i druga starijeg datuma, zidana pre šezdesetih godina. Obe kuće su uspratne.Starija kuća ima podvojeno prizemlje od sprata, posebne ulaze, gde sa na prizemlju koje je ukopano 2 stepenika, namenski uradjeno kao lokal.
€90,000

Kopaonik

Kopaonik, Niš

21Picture(s)
26
Visits:21
Odličan apartman, na Kopaoniku, u kompleksu KRALJEVI ČARDACI, površine 26 kvm, na prvom nivou. Apartman se nalazi u sastavu kompleksa, pod kontrolisanim je uslovima, a prednost takvog stanja je mogućnost dobijanja ,, kartice od poverenja ,, koja omogućava povoljnost u korišćenju restorana, spa centra i bazena.
€78,000

Dom zdravlja

Dom zdravlja, Niš

8Picture(s)
58
Visits:23
Prodaje se dvosoban stan ukupne povrsine od 58 kvm, na VII spratu stambene zgrade. Sastoji se od ulaznog predsoblja, komforne dnevne sobe koja je povezana sa trpezarijom i kuhinjom, izdvojene spavace sobe, kupatila i velike lodje. Stan je u odličnom stanju, kompletno su renovirani kuhinja i promenjena je stolarija u celom stanu.Sunčan i svetao, zapadno orijentisan i nije na poslednjem spratu.
€69,600

Gradska bolnica

Gradska bolnica, Niš

11Picture(s)
66
Visits:24
Prodaje se dvoiposoban stan kod gradske bolnice, na XIII spratu. Stan je u izvornom stanju, a sastoji se iz ulaznog hodnika, dve spavaće sobe, jednog mokrog čvora, velike dnevne sobe, izdvojene kuhinje sa trpezarijom i velike terase. Postoji mogućnost kupovine putem kredita.
€64,000

Bulevar zona I

Bulevar zona I, Niš

21Picture(s)
79
Visits:35
Komforan, troiposoban stan, koji se nalazi u veoma kvaliteto zidanoj zgradi, koja poseduje energetski omotač.Pored betonskog zida, zgrada ima izolaciju i obložena je fasadnom ciglom.Stan se nalazi u zgradi sa dva lifta, nije na poslednjem spratu, veoma je svetao, a ima veoma lep pogled.
€79,500
102 Results returned.Per Page