Sort Option
  • ID oglasa - od viseg ka nizem
  • Cena - od nize ka visoj
  • Povrsina parcele - od nize ka visoj
Grid
List

Vojna bolnica

Vojna bolnica, Niš

14Picture(s)
65
Visits:8
Odličan dvoiposoban stan, kod Vojne bolnice, ukupne površine 65 kvm, na drugom spratu, bez grejanja nalazi se u starijoj zgradi kvalitetne gradnje. Stan sadrži jednu komfornu i jednu manju spavaću sobu, dnevni boravak sa trpezarijom, odvojenu kuhinju, hodnik, kupatilo i 3 terase.
€64,000

Bulevar zona III

Bulevar zona III, Niš

20Picture(s)
84
Visits:5
Renoviran troiposoban stan, kod Zone 3, ukupne površine 84 kvm (grejna površina 79 kvm), na devetom spratu (nije poslednji), sa centralnim grejanjem. Stan sadrži tri spavaće sobe, dnevni boravak iz kog se izlazi na lodju, trpezariju sa kuhinjom, hodnik, posebno kupatilo i wc i poseban degažman gde su smeštene spavaće sobe i jos jedna lodja.
€94,000

Durlan

Durlan, Niš

6Picture(s)
26
Visits:6
Prodaje se garsonjera u Durlanu, u blizini Knjaževačke, površine 26 kvm, na šestom spratu u zgradi sa liftom, bez centralnog grejanja. Stan sadrži jedan mokri čvor, dnevni boravak i odvojenu kuhinju koja je smeštena u hodniku. Stan se nalazi u zgradi koja je kvalitetna, ima odličnu izolaciju i obložena je fasadnom ciglom. Stan je svetao i sunčan, zapadno orijentisan.
€31,000

Bulevar Nenanjića

Bulevar Nemanjića, Niš

13Picture(s)
64
Visits:25
Renoviran dvosoban stan, u blizini parka Sv.Sava, ukupne površine 63,5 kvm, na jedanaestom spratu, sa centralnim grejanjem. Stan sadrži spavaću sobu, dnevni boravak iz kog se izlazi na lodju, trpezariju sa kuhinjom, hodnik, kupatilo. Stan je u odličnom stanju, sunčan, orjentisan zapadno.
€64,000

Centar

Centar, Niš

12Picture(s)
73
Visits:9
Komforan trosoban stan u centru grada uknjizene povrsine 73 kvm, na petom spratu u zgradi sa liftom i bez centralnog grejanja. Stan se sastoji iz komfornog dnevnog boravka ,izdvojene trpezarije sa kuhinjom, dve komforne spavace sobe, predsoblja, kupatila, dve ostave i terase. Uknjizen je, upisan kao svojina privatna 1/1. Zgrada ima gradjevisku i upotrebnu dozvolu.
€90,000

Dom zdravlja

Dom zdravlja, Niš

11Picture(s)
75
Visits:4
Očuvan trosoban stan, u blizini Doma zdravlja, tržnog centra Delta Planet, površine 74,5 kvm, na prvom spratu, sa centralnim grejanjem. Stan sadrži dve spavaće sobe, dnevni boravak iz kog se izlazi na lodju, trpezariju odvojenu od kuhinje koja je renovirana, hodnik, poseban degažman gde su smeštene obe spavaće sobe i renovirano kupatilo.
€80,000
113 Results returned.Per Page