Sort Option
  • ID oglasa - od viseg ka nizem
  • Cena - od nize ka visoj
  • Povrsina parcele - od nize ka visoj
Grid
List

Duvanište

Duvanište, Niš

6Picture(s)
37
Visits:33
Komforan jednosoban stan, u Duvaništu, površine 37 kvm, na prvom spratu, a sastoji se od kuhinje sa trpezarijom, dnevne sobe, kupatila i komotnog hodnika . Stan poseduje pripadajući podum, veliku lodju, zapadno je orijentisan i nalazi se u zgradi koja ima građevinsku i upotrebnu dozvolu, uknjižen kao privatna svojina te je stan moguće kupiti na kredit.
€36,000

Bubanj

Bubanj, Niš

6Picture(s)
25
Visits:25
Nova i odmah useljiva garsonjera, 25 kvm, u zgradi zidanoj iz temelja, odlična za život kao dobra varijanta za rentiranje ( blizina fakulteta Zažtite na radu, DIF, gimnazija-specjalizovana za decu sa posebnim talentom). Garsonjera ima terasu, dvostrano je orijentisana i sunčana i nalazi se na prvom spratu. Objekat je ozakonjen. Ceena 26.500 eur-a.
€26,500

Bubanj

Bubanj, Niš

5Picture(s)
26
Visits:26
Veoma lepa garsonjera, u zgradi zidanoj iz temelja, odmah useljiva, ukupne površine 26 kvm, na prvom spratu, ima terasu. Objekat je ozakonjen. Garsonjera je prostrana, veoma svetla, orjentisana južno. U neposrednoj blizini zgrade nalazi se fakultet Zaštite na radu, Dif, Srednja škola-specijalizovana za talente, Apelacioni sud, … ODLIČNA kako za život, tako i za rentiranje.
€27,500

Stan Prodaja

1Picture(s)
57
Visits:209
Komforan dvosoban stan, na Bulevaru Nemanjića, očuvan, u zgradi sa liftom, očuvan,Stan se sastoji iz dnevne sobe, spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, hodnika, kupatila i jedne komforne lodje od 6 kvm.
€50,500

Crveni Pevac

Crveni Pevac, Niš

12Picture(s)
61
Visits:99
Prodaje se dvoiposoban stan kod Crvenog pevca, površine 61 kvm, na petom spratu od mogućih šest, u nadgradnji,bez lifta i centralnog grejanja. Stan je dvoiposobne strukture, sadrži jedan mokri čvor, dve komforne sobe, zasebnu trpezariju sa uvučenom kuhinjom, hodnik i jednu lodju.Stan je očuvan, u solidnom stanju i orjentisan istok-zapad.
€51,500

Stan Prodaja

Bulevar Nemanjića, Niš Bulevar Nemanjića

13Picture(s)
39
Visits:209
Jednosoban stan, na Bulevaru Nemanjića, ukupne površine 39 kvm, a grejne površine 36 kvm, na četvrtom spratu, u zgradi sa liftom. Stan se nalazi u neposrednoj blizini obdaništa, škole, tržnog centra Zona 3, parka, pijace, kao i novog tržnog centra Delta. Lokacijski - IZVANREDAN, jer se nalazi na trenutno najaktuelnijoj lokaciji, zbog izgradnje Delte.
€37,000
69 Results returned.Per Page