Sort Option
  • Datum dodavanja - novije
  • Cena - od vise ka nizoj
  • Povrsina parcele - od vise ka nizoj
Grid
List

Bulevar Zona I

Bulevar Zona I, Niš

16Picture(s)
59
Visits:10
Komforan, dvosoban stan, grejne površine 53 kvm i pripadajuća lodja od 6 kvm koji se nalazi na Bulevaru Nemanjića, na drugom spratu, u zgradi sa liftom.Stan je očuvan i veoma svetao.Stan se sastoji iz dnevne sobe koja je u funkciji sa trpezarijom i kuhinjom, Iz hodnika se ulazi u sve prostorije, te nema prolaznih sobaIz dnevne sobe izlazi se na veliku lodju koja je na sunčanoj strani.
€72,000

Centar

Centar, Niš

12Picture(s)
38
Visits:19
Veoma lep jednoiposoban stan, kod pravnog fakulteta, na drugom spratu u zgradi bez lifta i nije poslednji, ukupne površine 38 kvm, dok je grejna 35 kvm. Odličan kako za stanovanje, tako i za rentiranje ( blizina pravnog, ekonomskog fakulteta). Zgrada ima svoj parking koji je obezbedjen rampom i odvojen je samo za stanare zgrade.
€57,000

Bulevar Zona III

Bulevar Zona III, Niš

11Picture(s)
73
Visits:23
Prodaje se trosoban stan ukupne povrsine od 73 kvm, sa centralnim grejanjem, na IV spratu stambene zgrade. Sastoji se od ulaznog predsoblja, komforne dnevne sobe iz koje se izlazi na lodju i koja je povezana sa trpezarijom i kuhinjom, degažmana u kom su 2 spavace sobe, WC i odvojenog kupatila i 1 lodje.
€107,000

Ledena Stena

Ledena Stena, Niš

12Picture(s)
86
Visits:41
Potpuno NOV stan, u stambenoj zgradi zidanoj iz temelja, na prizemlju, površine 86 kvm a iz kog stana se izlazi na prostranu terasu, površine oko 20 kvm. Prizemlje je odignuto od zemlje par stepenika i ima pogled suprotno od ulice, te je stan totalno zaklonjen od buke i saobraćaja.
€107,500

Cair

Cair, Niš

26Picture(s)
55
Visits:105
Jednoiposoban stan, ukupne, merene površine 55 kvm, u dva nivoa, pr i prvi sprat, ima terasu, nalazi se u potpuno novoj zgradi koja je zidana iz temelja.Stanje stana LUX. Prodaje se u vidjenom stanju, kompletno opremljen kao na slikama. Nalazi se u neposrednoj blizini parka-Čaira.
€91,000

Durlan

Durlan, Niš

11Picture(s)
49
Visits:61
Prodaje se dvosoban stan ukupne povrsine od 53 kvm (grejna površina stana je 49 kvm plus lodja), na I spratu lepo održavane i kvalitetne stambene zgrade. Sastoji se od ulaznog predsoblja, kuhinje sa trpezarijom u sklopu komforne dnevne sobe iz koje se izlazi na lodju, izdvojene velike i male spavaće sobe i kupatila. Stan je u izvornom stanju, sunčan i svetao, jugoistočno orijentisan.
€62,000
95 Results returned.Per Page