Sort Option
  • Datum dodavanja - novije
  • Cena - od vise ka nizoj
  • Povrsina parcele - od vise ka nizoj
Grid
List

Durlan

Durlan, Niš

7Picture(s)
28
Visits:8
Veoma lepa, sredjena garsonjera, na Durlanu, u zgradi novijeg datuma, UKNJIŽENA, oblik svijine - privatna, sa udelom od 1/1, te je kupovina moguća i putem stambenog kredita. Stan se prodaje kompletno namešten sa stvarima. Otvorenog je pogleda, a zgrada je kvalitetno zidana.
€45,000

Trošarina

Trošarina, Niš

6Picture(s)
44
Visits:6
Funkcionalan jednoiposoban stan, na Trošarini, blizu kružnog toka, ukupne površine 43,41kvm, na četvrtom spratu, u zgradi koja ima lift. Stan se sastoji iz 3 zasebne prostorije i to dnevnog boravka sa trpezarijom, jedne spavaće sobe, hodnika, kupatila sa prirodnom ventilacijom, izdvojene kuhinje iz koje se izlazi na lodju i pripadajuće podrumske prostorije.
€72,000

Centar

Centar, Niš

15Picture(s)
74
Visits:13
Odličan trosoban, vojni stan, na osmom spratu, nije poslednji, u zgradi koja ima 2 lifta, uknjižene površine 74 kvm. Pogodan kako za stanovanje, tako i za rentiranje. Stan je svetao, dvostrano okrenut, orijentacija jug-sever, veoma funkcionalan, jer se iz hodnika ulazi u sve prostorije.
€103,000

Centar

Centar, Niš

6Picture(s)
31
Visits:15
Veoma lep stan,očuvan u izvornom stanju, u strogom centru grada, u pešačkoj zoni, na četvrtom spratu, bez terase, u zgradi bez lifta, uknjižene površine 31 kvm. Odličan kako za stanovanje, tako i za rentiranje. Zgrada ima svoj parking koji je obezbedjen rampom i odvojen je samo za stanare zgrade.
€62,000

Čair

Čair, Niš

15Picture(s)
77
Visits:12
Odličan trosoban stan, kod parka Čair, na petom spratu u zgradi koja ima lift, uknjižene površine 77 kvm. Pogodan kako za stanovanje, tako i za rentiranje. Stan je svetao, dvostrano okrenut, orijentacija zapad-sever veoma funkcionalan.
€115,000

Bulevar zona I

Bulevar zona I, Niš

10Picture(s)
44
Visits:63
Prodaje se jednosoban stan ukupne povrsine od 44 kvm, sa centralnim grejanjem, na VI spratu stambene zgrade sa liftom. Sastoji se od ulaznog predsoblja, komforne dnevne sobe iz koje se izlazi na lodju i koja je povezana sa trpezarijom i kuhinjom, kupatila i 1 lodje. Stan je u izvornom stanju, očuvan i održavan, u zgradi koja ima interfon i lift. Dokumentacija je pregledana i cista.
€58,000
92 Results returned.Per Page