Sort Option
  • Datum dodavanja - novije
  • Viša cena
  • Više Soba
Grid
List

Centar

Centar, Centar, Niš

19Picture(s)
169
Visits:6
Prodaje se kuća u centu grada, 169 m2, na zajedničkoj parceli od 5 ari, sa ograđenim pripadajućim delom. Pored stambenog dela kuće koji je renoviran postoji mogućnost uz dodatna ulaganja da se dobije proširenje stambenog prostora. Kuća ima nekoliko podrumskih prostorija i potkrovlje sa čijom adaptacijom bi se dobio dodatni koristan prostor tako da bi ova nekretnina bila višenamenska.
€190,000

Pantelej

Pantelej, Pantelej, Niš

15Picture(s)
70
Visits:11
Nov stan, troiposobne strukture, useljiv, nalazi se na Panteleju, u zgradi koja je napravljena iz temelja. Stan je dvostrano orjentisan, a zgrada ima lift. Svaki stan u zgradi, kao i ovaj ima pripadajuću podrumsku prostoriju. Stan je veoma svetao, funkcionalan i ima jednu veliku lođu na koju se izlazi iz svake prostorije.
€98,000

Centar

Centar, Centar, Niš

1Picture(s)
40
Visits:13
Veoma lep lokal, koji se nalazi u tržnom centru, SPOLJNI lokal, odličan za obavljanje mnogih poslova u njemu ( knjigovotstvene usluge, različite vrste kancelarija, turističke agencije kao i agencije nekretnina, advokatska kancelarija, bilo koja vrsta prodavnice, piljara, ...
€79,000

Bulevar zona I

Bulevar zona I, Bulevar zona I, Niš

12Picture(s)
70
Visits:11
Očuvan, dvoiposoban stan, kod Zone 1 i parka Sveti Sava, ukupne površine 70 kvm, na sedmom spratu, u zgradi sa liftom. Stan se sastoji iz dnevne sobe koja je odvojena od trpezarije, odvojene kuhinje, degažmana u kom se nalaze dve spavaće sobe od kojih je jedna dečija, jednog kupatila, hodnika i 2 velike lođe. Lokacijski IZVANREDAN, blizina parka, pijace, brojnih prodavnica, kao i marketa.
€113,000

Bulevar zona III

Bulevar zona III, Bulevar zona III, Niš

9Picture(s)
50
Visits:14
Veoma funkcionalan stan, na Buevaru Nemanjića, pored samog parka Sveti Sava, ukupne površine 50 kvm, dok je grejna površina 45 kvm. Stan se sastoji iz komforne dnevne sobe, manje spavaće sobe, kuhinje sa trpezarijom, hodnika, kupatila i jedne lođe. Lokacijski ODLIČAN (blizina škole, obdaništa, park, pijaca, crkva, brojne prodavnice i još mnogo toga koje poboljšava kvalitet života).
€83,500

Dom zdravlja

Dom zdravlja, Dom zdravlja, Niš

15Picture(s)
87
Visits:16
Komforan i veoma funkcionalan, porodičan stan, nalazi se kod Doma zdravlja, na osmom spratu, u zgradi sa liftom. Stan se sastoji iz komforne dnevne sobe, izdvojene kuhinje sa trpezarijom, tri spavaće sobe, , dva mokra čvora i lođe. Stan je u izvornom stanju, očuvan, te je potrebno klasično sređivanje stana..
€105,000

Apelovac

Apelovac, Apelovac, Niš

8Picture(s)
44
Visits:12
Prodaje se jednoiposoban stan povrsine od 44 kvm, sa etažnim grejanjem, na visokom prizemlju u stambenoj zgradi bez lifta. Sastoji se od ulaznog predsoblja, dnevne sobe koja je povezana sa trpezarijom iz koje se izlazi na lođu, kuhinje i predsoblja iz kog se ulazi u kupatilo i spavaće sobe.
€59,000

Crveni pevac

Crveni pevac, Crveni pevac, Niš

7Picture(s)
36
Visits:31
Prodaje se jednosoban stan ukupne povrsine od 36 kvm, sa centralnim grejanjem, na IV spratu u stambenoj zgradi starije, kvalitetne gradnje, bez lifta. Sastoji se od ulaznog predsoblja, dnevne sobe koja je odvojena od trpezarije sa kuhinjom, kupatila, terase na koju se izlazi iz kuhinje i špajza. Stan je u dobrom stanju, sunčan, istočno okrenut i ima i svoju pridajuću podrumsku prostoriju.
€65,000

Prokluplje

Prokuplje, Prokuplje, Niš

18Picture(s)
450
Visits:11
Veoma lep stambeni objekat, na placu od 5 ari, ukupne površine 450 kvm, a sve zidano na osnovu građevinske dozvole, izdata od grada Prokuplje. Objekat se sastoji iz prizemlja u čijem je sastavu likal, sprata i potkrovlja. a nalazi se na potpuno ravnom placu na kome se pored gradske vode koja je priključena nalazi i bunar sa hidroforom.
€98,000

Čair

Čair, Čair, Niš

12Picture(s)
58
Visits:12
Veoma lep stan, u odličnom stanju, bez ulaganja, kvalitetne gradnje, ukupne površine 58 kvm, koji se nalazi na I spratu u zgradi bez lifta.
€105,000

Bulevar zoan III

Bulevar zona III, Bulevar zona III, Niš

12Picture(s)
72
Visits:13
Komforan dvoiposoban stan, kod Zone 3 i tržnog centra Delta, ukupne površine 72 kvm, na petom spratu, u zgradi sa liftom. Stan se sastoji iz dnevne sobe koja je povezana sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe od kojih je jedna dečija, jednog kupatila, hodnika i 2 lođe. Lokacijski IZVANREDAN, blizina parka, pijace, brojnih prodavnica, kao i marketa.
€105,000

Staro groblje

Staro groblje, Staro groblje, Niš

14Picture(s)
47
Visits:17
Prodajemo jednoiposoban stan, na potesu Staro groblje, površine 47 kvm plus terasa 2 kvm, na trećem spratu od mogućih 5, u zgradi bez lifta. Grejanje u stanu je na struju, dok su u stanu okačeni radijatori po zidovima, ali nisu povezani na električni kotao.
€59,500
101 Results returned.Per Page
Scroll to Top