Sort Option
  • Datum dodavanja - novije
  • Viša cena
  • Više Soba
Grid
List

Bulevar zona III

Bulevar zona III, Bulevar zona III, Niš

14Picture(s)
67
Visits:26
Prodaje se dvosoban stan ukupne povrsine od 67 kvm, na II spratu kvalitetne stambene zgrade. Sastoji se od ulaznog predsoblja, komforne dnevne sobe, trpezarije koja je u produžetku kuhinje, izdvojene spavace sobe, kupatila, dve lođe i komfornog hodnika. Stan je u izvornom, solidnom stanju, očuvan. Sunčan i svetao, bez spoljnih zidova. Zgrada ima interfon i 2 lifta.
€95,000

Centar

Centar, Centar, Niš

4Picture(s)
30
Visits:21
Prodaje se garsonjera povrsine od 30 kvm, bez grejanja, na VI spratu u stambenoj zgradi sa liftom. Stan je u solidnom stanju, sunčan. Dokumentacija je pregledana i cista. Stan je uknjižen kao svojina privatna 1/1. Lokacijski odličan, u samom centru grada u mirnoj ulici.
€40,500

Gabrovačka reka

Gabrovačka reka, Gabrovačka reka, Niš

1Picture(s)
1,100
Visits:13
Plac se nalazi na potesu Gabrovac, ukupne površine 11, 14 ari. Plac je upisan u katastru, upisano vlasništvo sa udelom od 1/1, te je plac moguće kupiti i overiti ugovor. Plac izlazi na put sa frontom od 16m, kao i na sporedni put-kaldrma, sa gornje strane. Postoji mogućnost priključka vode sa gradskog vodovoda, na placu. Cena placa je 12. 500 eur-a. VREDI POGLEDATI.
€12,500

Durlan

Durlan, Durlan, Niš

20Picture(s)
69
Visits:67
Na ponudi je veoma lep, komforan, trosoban stan, koji se nalazi na Durlanu u zdradi koja je zidana pre desetak godina iz temelja. Stan je uknjižen, upisana svojina-privatna, sa udelom od 1/1. Orjentacija stana je istok-jug, tako da je ceo stan veoma osunčan i svetao.
€93,000

Centar

Centar, Centar, Niš

28Picture(s)
108
Visits:16
Veoma lep, komforan stan , u centru grada, u neposrednoj blizini Pravnog i Ekonomskog fakulteta, ukupne površine 108 kvm, od čega je terasa 6kvm. Stan se nalazi u zgradi starije gradnje, na prvom spratu, sa visokim plafonima je, kompletno je renoviran, modernog stila.
€186,000

Kopaonik

Kopaonik, Kopaonik, Niš

6Picture(s)
24
Visits:19
Apartman se nalazi na Kopaoniku, udaljen oko 4-5 km od centra. Prodaje se kompletno namešten, u fulu namešten. Apartman je na prvom spratu i nalazi se u zgradi koja je veoma kvalitetno građena. Apartman je uknjižen, svojina, sa udelom od 1/1, odmah useljiv. VREDI POGLEDATI.
€51,000

Merkator

Merkator, Merkator, Niš

11Picture(s)
72
Visits:20
Veoma funkcionalan stan, ukupne površine 72 kvm, koji se nalazi na IX spratu, u zgradi sa liftom, starije, kvalitetne gradnje. Stan je svetao, a sastoji se iz komforne dnevne sobe koja je odvojena od kuhinje, odvojene trpezarije, dve spavaće sobe, hodnika, kupatila i lođe i trenutno je isključeno centralno grejanje.
€87,000

Bulevar zona III

Bulevar zona III, Bulevar zona III, Niš

10Picture(s)
64
Visits:24
Veoma lep stan, potpuno nov, ukupne površine 64 kvm, koji se nalazi na I spratu, u zgradi zidanoj iz temelja. Zgrada je nova, stan je veoma funkcionalan, svetao, a sastoji se iz komforne dnevne sobe koja je u funkciji sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, hodnika, wc i kupatila i jedne velike lođe. U cenu stana je uračunato i parking mesto. Stan je useljiv, u postupku uknjiženja.
€112,200

Duvaniste

Duvaniste, Duvaniste, Niš

15Picture(s)
72
Visits:37
Prodaje se dvoiposoban stan ukupne povrsine od 72 kvm, na VI spratu zgrade sa liftom. Stan je izuzetno funkcionalan, sastoji se od ulaznog predsoblja iz kog se ulazi u svaku prostoriju, izdvojene kuhinje iz koje se izlazi na jednu lođu, odvojene trpezarije, komforne dnevne sobe, 2 spavaće sobe, kupatila i još jedne lođe na koju se izlazi iz trpezarije.
€82,000

Centar

Centar, Centar, Niš

10Picture(s)
94
Visits:61
Stan se nalazi u centru grada, u neposrednoj blizini Pravnog i Ekonomskog fakulteta. Površina stana je 94 kvm, u jednom nivou, dok je iznad galerija koja ima oko 40 kvm. Prostor se može urediti kao stambeni ili se eventualno može organizovati kao poslovni prostor. Lokacijski je izvanredan . Nekretnina je uknjižena, a prodavac upisan kao vlasnik, oblik svojine-privatna, sa udelom od 1/1.
€115,000

Pantelej

Pantelej, Pantelej, Niš

12Picture(s)
70
Visits:14
Nov stan, troiposobne strukture, useljiv, nalazi se na Panteleju, na prvom spartu, u zgradi koja je napravljena iz temelja. Stan je dvostrano orjentisan, a zgrada ima lift. Svaki stan u zgradi, kao i ovaj ima pripadajuću podrumsku prostoriju. Stan je veoma svetao, funkcionalan i ima jednu veliku lođu na koju se izlazi iz svake prostorije.
€101,500

Pantelej

Pantelej, Pantelej, Niš

15Picture(s)
70
Visits:30
Nov stan, troiposobne strukture, useljiv, nalazi se na Panteleju, u zgradi koja je napravljena iz temelja. Stan je dvostrano orjentisan, a zgrada ima lift. Svaki stan u zgradi, kao i ovaj ima pripadajuću podrumsku prostoriju. Stan je veoma svetao, funkcionalan i ima jednu veliku lođu na koju se izlazi iz svake prostorije.
€101,500
101 Results returned.Per Page
Scroll to Top