Sort Option
  • Datum dodavanja - novije
  • Viša cena
  • Više Soba
Grid
List

Bulevar-park

Bulevar-park, Bulevar-park, Niš

11Picture(s)
48
Visits:44
Prodaje se odličan manji dvosoban stan grejne povrsine od 48 kvm plus dve terase, bez grejanja, na trećem spratu, u zgradi koja je zidana od pune cigle. Stan je u izvornom stanju, sastoji se od ulaznog predsoblja, izdvojene kuhinje sa špajzom i trpezarijom iz koje se izlazi na jednu terasu, komforne dnevne sobe, spavaće sobe iz koje se izlazi na drugu terasu i kupatila.
€73,000

Durlan

Durlan, Durlan, Niš

7Picture(s)
24
Visits:40
Prodaje se odličan jednosoban stan u funkciji jednoiposobnog, površine od 24 kvm, bez grejanja, na petom spratu, u zgradi bez lifta. Stan je u solidnom stanju, sastoji se od ulaznog predsoblja, izdvojene kuhinje sa trpezarijom, spavaće sobe i kupatila. Stan je uknjižen na površinu od 24 kvm, kao državina tako da je moguća kupovina samo za gotovinu.
€32,000

Bulevar-park

Bulevar-park, Bulevar-park, Niš

12Picture(s)
40
Visits:32
Na ponudi komforan jednosoban stan u funkciji jednoiposobnog, u odličnom stanju , bez iikakvih ulaganja i nalazi se kod parka Sveti Sava, na visokom prizemlju (visina prvog sprata), u zgradi sa liftom. Stan je odlične spratnosti, istočno orjentisan, okružen sa svih strana stanovima. Uknjižen kao svojina, sa udelom od 1/1 na grejnu površinu od 40 kvm, dok je merena površina 44 kvm.
€89,000

Durlan

Durlan, Durlan, Niš

8Picture(s)
25
Visits:50
Prodaje se odličan jednosoban stan u funkciji jednoiposobnog, površine od 25 kvm, bez grejanja, na petom spratu, u zgradi bez lifta. Stan je u izuzetnom stanju, bez ikakvih većih ulaganja, sastoji se od ulaznog predsoblja, izdvojene kuhinje sa dnevnim boravkom i trpezarijom, spavaće sobe i kupatila. Stan je uknjižen na površinu od 25 kvm.
€39,500

Duvanište

Duvanište, Duvanište, Niš

23Picture(s)
108
Visits:37
Luksuzan, petosoban stan, nalazi se u prelepom, ekskluzivnom naselju Magdon. Stan je površine 108 kvm, a sastoji se iz komforne dnevne sobe koja je u funkciji sa trpezarijom i kuhinjom, 4 spavaće sobe, tri mokra čvora i jedna lođa.
€198,000

Donja Vrežina

Donja Vrežina, Donja Vrežina, Niš

1Picture(s)
720
Visits:32
Prodaje se parcela, gradjevinsko zemljište, KO Donja Vrežina, površine 720 kvm.Dozvoljena je gradnja poslovnog objekta P+3, a stepen zauzetosti parcele je 70%. Dozvoljena namena: trgovina, ugostiteljstvo, zdravstvo, administrativne usluge, servisi, zanatstvo, komercijalni objekti, rekreacija,...Parcela se nalazi nedaleko od okretnice u Vrežini, u pravcu Čalija. Cena parcele je 60.000 eur-a.
€60,000

Bulevar zona I

Bulevar zona I, Bulevar zona I, Niš

13Picture(s)
66
Visits:33
Prodaje se dvoiposoban stan koji se nalazi na desetom spratu u stambenoj zgradi, u neposrednoj blizini parka Sveti Sava. Zgrada je zidana devedesetih godina, ima lift, centralno grejanje kao i pripadajuću podrumsku prostoriju.
€115,500

Centar

Centar, Centar, Niš

15Picture(s)
32
Visits:48
Veoma lep, jednosoban stan, kompletno namešten stvarima, prodaje se u viđenom stanju. Stan se nalazi na petom spratu, u stambenoj zgradi bez lifta. Nameštaj je očuvan i pretežno nov. Sastoji se iz dve prostorije, i kupatila. U stanu ostaje kompletna kuhinja, uređeno kupatilo takođe, trpezarijski sto, radni sto, inverter klima, ležaj, ...
€57,500

Gradska bolnica

Gradska bolnica, Gradska bolnica, Niš

11Picture(s)
56
Visits:51
Prodaje se komforan dvosoban stan ukupne povrsine od 56 kvm, bez grejanja, na drugom spratu u zgradi bez lifta. Stan je u izvornom stanju, sastoji se od ulaznog predsoblja, izdvojene kuhinje sa trpezarijom koja ima prirodnu ventilaciju, ostave, komforne dnevne sobe, spavaće sobe koja ima francuski balkon, kupatila i terase. Ima odličnu poziciju, osvetljen je i okrenut suprotno od ulice.
€80,000

Durlan

Durlan, Durlan, Niš

12Picture(s)
48
Visits:51
Prodaje se odličan dvosoban stan grejne površine 48 kvm, a ukupne površine od 50 kvm, bez grejanja, na visokom prizemlju, u zgradi koja se nalazi na samoj Knjaževačkoj ulici. Stan je u odličnom stanju, sa veoma malo ulaganja u njemu, a sastoji se od ulaznog predsoblja, izdvojene kuhinje iz koje se izlazi na već zastakljenu lodju, dnevnog boravka sa trpezarijom, spavaće sobe, kupatila.
€67,000

Bubanj

Bubanj, Bubanj, Niš

12Picture(s)
65
Visits:45
Prodaje se odličan komforan dvosoban stan u funkciji dvoiposobnog stana, ukupne povrsine od 65 kvm, na IV spratu starije zgrade bez lifta. Stan je u odličnom stanju, sastoji se od ulaznog predsoblja, izdvojene kuhinje sa trpezarijom, komforne dnevne sobe, dve spavaće sobe, kupatila i terase.
€75,000

Pantelej

Pantelej, Pantelej, Niš

16Picture(s)
48
Visits:69
Veoma lep dvosoban stan, na Panteleju, ukupne površine 48,29 kvm, na potkrovlju, visina trećeg sprata, prodaje se kao odmah useljiv. Stan je sa manjim kosinama ( kosa ploča). Izuzetno je dobro organizovan i može imati funkciju dvoiposnog stana.
€64,000
113 Results returned.Per Page
Scroll to Top