Sort Option
  • Datum dodavanja - novije
  • Viša cena
  • Više Soba
Grid
List

Crveni pevac

Crveni pevac, Crveni pevac, Niš

9Picture(s)
36
Visits:18
Prodaje se jednoiposoban stan ukupne povrsine od 36, 31 kvm, sa centralnim grejanjem, na VI spratu u stambenoj zgradi novije gradnje, sa liftom koji ide do V sprata. Sastoji se od ulaznog predsoblja, dnevne sobe koja je povezana sa trpezarijom i kuhinjom, a iz predsoblja se ulazi u kupatilo i komfornu spavaću sobu. Stan je u odličnom stanju, sunčan, zapadno okrenut.
€65,000

Durlan

Durlan, Durlan, Niš

9Picture(s)
53
Visits:22
Komforan, dvosoban stan na Durlanu, na drugom spratu, u zgradi bez lifta, površine 53 kvm. Stan je odlično pozicioniran, istočno orjentisan, u izvornom je stanju, te je potrebno klasično renoviranje u celosti. Sastoji se iz komfornog dnevnog boravka, jedne spavaće sobe, naglašene, izdvojene kuhinje, trpezarije, hodnika, kupatila i jedne terase.
€67,000

Apelovac

Apelovac, Apelovac, Niš

12Picture(s)
75
Visits:15
NOV, izuzetno funkcionalan stan, u novom kompleksu zgrada, iznad Čaira, stan površine 75, 31 kvm, na drugom spratu, u zgradi sa liftom. Stambeni objekat useljen je u 2021 godini, građena po svim standardima i pravilima. U cenu stana uračunata je i pripadajuća podrumska prostorija. Stan je veoma je svetao, južno orijentisan, neuseljavan.
€112,500

Apelovac

Apelovac, Apelovac, Niš

12Picture(s)
76
Visits:21
NOV, izuzetno funkcionalan stan, u novom kompleksu zgrada, iznad Čaira, stan površine 75, 68 kvm, na četvrtom spratu, u zgradi sa liftom. Stambeni objekat useljen je u 2021 godini, građena po svim standardima i pravilima. U cenu stana uračunata je i pripadajuća podrumska prostorija. Stan je veoma je svetao, istočno orijentisan, neuseljavan.
€113,000

Apelovac

Apelovac, Apelovac, Niš

24Picture(s)
66
Visits:21
Veoma lep, sređen, izuzetno funkcionalan stan, u novom kompleksu zgrada, iznad Čaira, prodajemo stan površine 66 kvm, na trećem spratu, u zgradi sa liftom. Stambeni objekat useljen je u 2021 godini, građena po svim standardima i pravilima.
€120,000

Ledena Stena

Ledena Stena, Ledena Stena, Niš

6Picture(s)
82
Visits:19
Veoma lep, NOV, stan na potesu Ledena Stena, nalazi se u zgradi zidanoj iz temelja. Stan je neuseljavan, a objekat ozakonjen, ima građevinsku i upotrebnu dozvolu, stanovi izdvojeni etažno kao i kao posebni delovi zgrade, te je stan moguće kupiti i putem stambenog kredita. Stan je veoma funkcionalan, veoma lepo organizovan i to posebno za mlađe osobe.
€95,000

Ledena Stena

Ledena Stena, Ledena Stena, Niš

16Picture(s)
86
Visits:13
Veoma lep, komforan, trosoban stan na Ledenoj Steni, u neposrednoj blizinini južnog bulevara. Stan se nalazi u zgradi koja je zidana iz temelja, a stan na prizemlju. Stanu pripada i podrumska prostorija, kao i dva garažna mesta i južni deo placa u građevinskoj liniji sa objektom.
€155,000

Crveni pevac

Crveni pevac, Crveni pevac, Niš

14Picture(s)
78
Visits:14
Prodaje se dupleks, u novogradnji, na četvrtom i petom spratu, u zgradi sa liftom, u mirnom delu urbanog dela grada, bizu Crvenog pevca i gradske bolnice. Na prvom nivou se nalazi wc, uvučena kuhinja povezana sa velikim dnevnim boravkom iz kog se izlazi na lođu, dok se na drugom nivou nalaze dve spavaće sobe, kupatilo i veliki hodnik. Stan je topao i svetao, jugozapadno orijentisan.
€131,000

Centar

Centar, Centar, Niš Centar

6Picture(s)
72
Visits:17
Odličan dvoiposoban stan, na šestom spratu, u zgradi koja ima 2 lifta, uknjižene površine 66 kvm. Pogodan kako za stanovanje, tako i za rentiranje. Stan je dvostrano okrenut, veoma funkcionalan, jer se iz hodnika ulazi u sve prostorije. Sadrži odvojen dnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom, hodnik, kupatilo, dve spavaće sobe i veliku lođu.
€95,000

Duvaniste

Duvaniste, Duvaniste, Niš Duvaniste

1Picture(s)
58
Visits:18
Prodaje se lokal koji se nalazi na lokaciji Duvanište, ukupne površine 58 kvm. Lokal je odličan za bilo koju vrstu kancelarija, ili već bilo koju vrstu salona ( odličan za kozmetički ili već frizerski salon, ... ). Odličan je lokacijski, očuvan, a nalazi se u zgradi koja je iz temelja zidana pre petnaestak godina.
€85,000

Centar

Centar, Centar, Niš Centar

11Picture(s)
415
Visits:23
Prdaje se poslovno-stambeni prostor, u mirnom delu centra grada, bizu keja. U prizemlju se nalazi razrađen restoran koji se prodaje komplet sa inventarom, a na spratu četvorosoban stan. Nekretnina je uknjižena kao privatna svojina 1/1 i moguća je kupovina i putem stambenog kredita.
€465,000

Dom zdravlja

Dom zdravlja, Dom zdravlja, Niš

8Picture(s)
68
Visits:30
Komforan i veoma funkcionalan stan, nalazi se kod Doma zdravlja, na četvrtom spratu, u zgradi sa liftom. Stan se sastoji iz komforne dnevne sobe, izdvojene kuhinje, naglašene trpezarije, dve spavaće sobe, , dva mokra čvora i jedna lođa. Stan je renoviran pre 10 godina, te je potrebno klasično sređivanje stana..
€98,000
101 Results returned.Per Page
Scroll to Top