Sort Option
  • Datum dodavanja - novije
  • Viša cena
  • Više Soba
Grid
List

Centar

Centar, Centar, Niš

7Picture(s)
79
Visits:41
Veoma lep lokal, ukupne površine 79 kvm, a koji se nalazi u zgradi novijeg datuma, zidana iz temelja. Lokal ima tri odvojene prostorije, dva mokra čvora. Lokacijski je dobar, očuvan je, nema puno ulaganja. Odličan je za bilo koju vrstu kancelarija( za advokate, knjigovodstvo, ... ) Lokal je uknjižen, oblik svojine-privatna sa udelom od 1/1. Odmah useljiv. VREDI POGLEDATI.
€105,000

Okolina

Okolina, Niš

19Picture(s)
426
Visits:80
U neposrednoj blizini Niša, nudi se hotel sa restoranom i kuhinjom, na prodaju, ukupne površine426 kvm, na placu od 18 ari. Na prizemlju se nalazi kuhinja sa svim pratećim prostorijama, kao i manji restoran, dok je na spratu sala za bankete i slavlja, veoma lepo sređena i organizovana. Izdvojen ulaz je namenjen za sobe koje se nude prenoćište, kao i jedan lux - prelep, sadržajan apartman.
€295,000

Kragujevac

Centar, Centar, Niš Kragujevac

12Picture(s)
35
Visits:22
Prodaje se jednoiposoban stan, veoma funkcionalan, u centru Kragujevca, na trećem spratu, u zgradi novijeg datuma. Zgrada ima građevinsku dozvolu, ali ne i upotrebnu dozvolu, te je vlasnik stana upisan kod katastra nepokretnosti kao držalac, sa udelom od 1/1. Stan je useljiv. VREDI POGLEDATI Za bliže imformacije, agencija nekretnina DONA E, koja se nalazi u centru Niša, u ul.
€45,000

Durlan

Durlan, Durlan, Niš

10Picture(s)
96
Visits:29
Veoma lep stan, očuvan u odličnom stanju, na petom i šestom spratu u nadgradnji, u zgradi bez lifta. Odličan kako za stanovanje, tako i za rentiranje. Stan je svetao sastoji se iz dva dela koja mogu biti povezana iz unutrasnjosti donjeg dela stana.
€82,000

Marger

Marger, Niš

3Picture(s)
42
Visits:45
Prodaje se jednoiposoban stan povrsine od 42 kvm, na visokom prizemlju stambene zgrade bez lifta. Sastoji se od ulaznog predsoblja, komforne dnevne sobe u kojoj se nalazi i kuhinja, špajz i trpezarija i iz koje se izlazi na lođu, spavaće sobe i kupatila. Stan je funkcionalan, iz predsoblja se ulazi u sve prostorije, u odličnom je stanju, sunčan i svetao, istočno orijentisan.
€83,000

Trosarina

Trosarina, Niš

5Picture(s)
44
Visits:54
Funkcionalan jednoiposoban stan, na Trošarini, blizu kružnog toka, ukupne površine 43, 41kvm, na četvrtom spratu, u zgradi koja ima lift. Stan se sastoji iz 3 zasebne prostorije i to dnevnog boravka sa trpezarijom, jedne spavaće sobe, hodnika, kupatila sa prirodnom ventilacijom, izdvojene kuhinje iz koje se izlazi na lođu i pripadajuće podrumske prostorije.
€67,000

Centar

Centar, Niš

5Picture(s)
74
Visits:30
Odličan trosoban, vojni stan, na osmom spratu, nije poslednji, u zgradi koja ima 2 lifta, uknjižene površine 74 kvm. Pogodan kako za stanovanje, tako i za rentiranje. Stan je svetao, dvostrano okrenut, orijentacija jug-sever, veoma funkcionalan, jer se iz hodnika ulazi u sve prostorije.
€103,000

Pantelej

Pantelej, Niš

16Picture(s)
68
Visits:26
Komforan dvoiposoban stan, ukupne površine 74 kvm, dok je grejna kao i knjižna površina 68 kvm. Stan je veoma funkcionalan, očuvan, svetao, sređivan, u odličnom stanju, u zgradi sa liftom. Zgrada u kojoj se nalazi stan, zidana je veoma kvalitetno, a unutar nje stanovi su komforni i imaju veoma lep raspored.
€104,000

Pantelej

Pantelej, Niš

13Picture(s)
74
Visits:23
Lep, potpuno nov, troiposoban stan, ukupne površine 74 kvm, na Pantaleju. Stan je veoma funkcionalan, ima prelep pogled iz stana, a sastoji se iz komforne dnevne sobe , naglašene kuhinje koja je povezana sa dnevnom sobom, dva mokra čvora, jedna lođa i tri spavaće sobe. Zgrada je zidana iz temelja, ima lift u zgradi, pripadajuću podrumsku prostoriju, a stan nije na poslednjem spratu.
€92,500

Ledena Stena

ledena Stena, Niš

17Picture(s)
58
Visits:33
Veoma, lep, dvoiposoban stan, potpuno NOV, neuseljavan, nalazi se u zgradi koja je zidana iz temelja, na lokaciji Ledena stena. Stan se nalazi na prvom spratu, u mini stambenoj zgradi sa samo 7 stana. Stanovi su etažno izdvojeni i UKNJIŽENi.
€79,000

Durlan

Durlan, Niš

9Picture(s)
160
Visits:61
Kuća se nalazi u ulici koja izlazi na Knjaževačku ulicu. Plac je veoma dobar za gradnju porodično stambene zgrade za kolektivno stanovanje, odnosno plac je odličan za investitora. Na placu se nalazi objekat-kuća koja je zidana od 65-70 godine. Kuća je zidana od čvrstog materijala, prizemlje i sprat, a na placu se nalaze i dve garaže kao i pomoćni objekti.
€175,000

Pantelej

Pantelej, Niš

14Picture(s)
51
Visits:31
U cenu stana uračunata je kuhinja, inverter klima i ugradni plakari u svakoj prostoriji. Dvoiposoban stan, u blizini kružnog toka na Somborskom bulevaru, površine 51 kvm, na četvrtom spratu u zgradi sa liftom.
€76,000
101 Results returned.Per Page
Scroll to Top