Sort Option
  • Datum dodavanja - novije
  • Viša cena
  • Više Soba
Grid
List

Bulevar zona III

Bulevar zona III, Niš

14Picture(s)
82
Visits:33
Veoma lep, funkcionalan, troiposoban stan na Bulevaru Nemanjića, nalazi se nedaleko od parka Sveti Sava, a i u neposrednoj blizini Delte. Lokacijski je ODLIČAN, jer se u neposrednoj blizini nalaze škola, vrtić, park, pijaca, šetalište pored reke, crkva, brojne prodavnice i marketi, ...
€115,000

Duvaniste

Duvaniste, Niš

20Picture(s)
92
Visits:28
Komforan troiposoban stan, na Duvaništu, koji se nalazi na prvom spratu. Stan se sastoji iz dnevne sobe koja je povezana sa trpezaijom i kuhinjom, ulaznog hodnika iz koga se ulazi u veliku spavaću sobu, a dok je levo od ulaza wc i degažman u kome su smeštene dve spavaće sobe i kupatilo. Iz svake sobe se izlazi na po jednu lođu.
€120,000

Bulevar zona III

Bulevar zona III, Niš

7Picture(s)
72
Visits:24
Komforan dvoiposoban stan, kod Zone 3, ukupne površine 72 kvm, na prvom spratu, u zgradi sa liftom, a ispod stana je stan. Stan se sastoji iz dnevne sobe koja je povezana sa trpezarijom i kuhinjom, dve spavaće sobe od kojih je jedna dečija, jedno kupatilo, hodnik i lođe. Lokacijski IZVANREDAN, blizina parka, pijace, brojnih prodavnica, kao i marketa. Stan je očuvan i funkcionalan.
€105,000

Bulevar zona I

Bulevar zona I, Niš

17Picture(s)
81
Visits:20
Prodaje se renoviran, komforan, porodičan, trosoban stan ukupne povrsine od 81 kvm, sa centralnim grejanjem, na II spratu stambene zgrade.
€133,900

Bubanj

Bubanj, Niš

8Picture(s)
150
Visits:23
Kuća se nalazi nedaleko od železničke stanice, na prelepom, ravnom placu ukupne površine 574 kvm. Prizemlje kuće je sređeno, useljivo a sastoji se iz dnevne sobe u čijem se produžetku nalazi trpezarija, a već desno prostrana kuhinja, pravo je kupatilo, a takođe desno su dve spavaće sobe. Na potkrovlje se izlazi stepeništem koje ima poseban ulaz. Potkrovlje je za sređivanje.
€155,000

Prosek

Prosek, Niš

12Picture(s)
200
Visits:63
Vikendica se nalazi u naselju Prosek i do nje je moguće doći iz dva pravca i to desno od puta ka Sićevu ili putem od Niške banje do Jelašnice, levo. Objekat se sastoji iz podignutog prizemlja i potkrovlja. Prizemlje je useljivo, a sastoji se iz dnevne sobe, trpezarije, kuhinje i spavaće sobe, kupatilo i dve prostorije ( radionica, ostava ).
€70,000

Apelovac

Apelovac, Niš

11Picture(s)
76
Visits:20
Veoma lep troiposoban stan, iznad Pivare, ukupne površine 76, 44 kvm, na petom spratu, u zgradi sa liftom. Zgrada je zidana po svim pravilima gradnje, sa visokim stepenom energetskog omotača. Stan ima etažno grejanje, parket na podu, ugrađenu kvalitetnu sanitariju i keramiku, siguronosna ulazna vrata, ...
€114,660

Bulevar zona III

Bulevar zona III, Niš

8Picture(s)
73
Visits:27
Prodaje se trosoban stan ukupne povrsine od 73 kvm, sa centralnim grejanjem, na IV spratu stambene zgrade. Sastoji se od ulaznog predsoblja, komforne dnevne sobe iz koje se izlazi na lođu i koja je povezana sa trpezarijom i kuhinjom, degažmana u kom su 2 spavace sobe, WC i odvojenog kupatila i 1 lođe.
€120,000

Cair

Cair, Niš

25Picture(s)
55
Visits:45
Jednoiposoban stan, ukupne, merene površine 55 kvm, u dva nivoa, pr i prvi sprat, ima terasu, nalazi se u potpuno novoj zgradi koja je zidana iz temelja. Stanje stana LUX. Prodaje se u viđenom stanju, kompletno opremljen kao na slikama. Nalazi se u neposrednoj blizini parka-Čaira.
€91,000

Vinik

Vinik, Niš

1Picture(s)
3,000
Visits:24
Veoma lep plac na Viniku, potes ka Kamenici, ukune površine 31 ari, levo od puta, sa prelepim pogledom ka Sićevu i Niškoj Banji. Plac je moguće podeliti na dva placa, približne veličine, a odmah pored predmetnog placa, nalaze se u blizini vikendice. Put do placa je zemljani i okrenut je ka sunčanoj strani, te je odličan za gradnju vikendice.
€60,000

Brzi Brod

Brzi Brod, Niš

3Picture(s)
640
Visits:21
Poslovno - stambeni objekat, na placu od 890 kvm, nalazi se u naselju Brzi Brod , u naselju novijeg datuma. Objekat sadrži poslovni prostor od 160 kvm, ispod koga je podrum. Objekat poseduje još dva sprata i potkrovlje.. Do same kuće je prokopano za dovod gasa. Objekat završen oko 80 %, a zidan je veoma kvalitetno ( sendvič zid) . Objekat ima potencijala.
€250,000

Ledena Stena

Ledena Stena, Niš

1Picture(s)
500
Visits:29
Plac se nalaze na Ledenoj Steni, blizu asfalta . Veličine placa je 432 kvm. Isti se nalazi na katastarskoj opštini KO Bubanj, potes-kružni tok ka selu Bubanj. Cena placeva je 3. 500 eur-a/ar. Veoma interesantna ponuda za izgradnju porodične kuće. VREDI VIDETI.
€17,000
101 Results returned.Per Page
Scroll to Top