Sort Option
  • ID oglasa - od viseg ka nizem
  • Cena - od nize ka visoj
  • Povrsina parcele - od nize ka visoj
Grid
List

Centar

Centar, Niš

10Picture(s)
43
Visits:4
Veoma lep jednoiposoban stan, sa centralnim grejanjem, u samom centru, u mirnoj ulici, površine 43 kvm, na drugom spratu, a nalazi se u zgradi koja je nova, zidana iz temelja i koja će biti useljena do Nove godine. Stan je bez ulaganja i sastoji se iz dnevne sobe koja je u funkciji sa trpezarijom i kuhinjom, spavaće sobe, hodnika, kupatila i jedne lodje.
€75,000

Palilula

Palilula, Niš

17Picture(s)
72
Visits:13
Prodaje se dvoiposoban stan na Paliluli, u blizini gimnazije i Starog groblja.. Nalazi se u kvalitetnoj zgradi, starije gradnje, na prizemlju. Stan je grejne površine 66m². Sastoji se iz hodnika, dnevne sobe sa izlazom na terasu, trpezarije, kuhinje sa izlazom na lođu, dve spavaće sobe i dva mokra čvora. Stan je očuvan, ugrađena je PVC stolarija, povećani su radijatori.
€76,000

Centar

Centar, Niš

12Picture(s)
62
Visits:14
Izdaje se stan u centru grada, idealnog rasporeda. Sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka, izdvojene kuhinje sa trpezarijom, dve spavaće sobe, dva mokra čvora i dve terase. Izdaje se potpuno prazan, te je pogodan kako za stambeni, tako i za poslovni prostor. Troškovi su minimalni. Depozit je obavezan.
€300

Marger

Marger, Niš

13Picture(s)
35
Visits:14
Izdaje se jednoiposoban stan na Margeru, nedaleko od Ekonomskog i Pravnog fakulteta, pešačke zone... Nalazi se u zgradi novijeg datuma, sa liftom. Kompletno je opremljen novim stvarima, a sastoji se iz hodnika, izdvojene kuhinje sa trpezarijom, dnevnog boravka sa izlazom na terasu, i kupatila. Depozit je obavezan.
€220

Bulevar Nenanjića

Bulevar Nemanjića, Niš

15Picture(s)
73
Visits:8
Očuvan dvoiposoban stan, u blizini tržnog centra Delta Planet, ukupne površine 73 kvm, na devetom spratu, sa centralnim grejanjem. Grejna površina stana je 66 kvm i sadrži dve spavaće sobe, dnevni boravak, trpezariju iz koje se izlazi na lodju i koja je odvojena od kuhinje, hodnik, wc, poseban degažman gde su smeštene obe spavaće sobe i kupatilo.
€76,000

Centar

Centar, Niš

12Picture(s)
64
Visits:17
Izdaje se poslovni prostor u centru grada. Nalazi se nedaleko od Opštine, Policijske uprave, pešačke zone... Prostor se nalazi u stambenoj zgradi, sa posebnim ulazom za firme. Idealnog je rasporeda, iz hodnika se ulazi u sve tri prostorije i kupatilo. Kompletno je renoviran prostor, granitnom keramikom i PVC stolarijom, sve instalacije su promenjene, i isključeno je centralno grejanje.
€500
134 Results returned.Per Page