Sort Option
  • ID oglasa - od viseg ka nizem
  • Cena - od nize ka visoj
  • Povrsina parcele - od nize ka visoj
Grid
List

Apelovac

Apelovac, Niš

10Picture(s)
75
Visits:25
Lep troiposoban sta, na samom završetku gradnje, a useljenje za mesec dana. Stan se prodaje na 1.100 eur-a po kvm, u koju cenu je uračunat PDV.Ukoliko je to kupcu prva nepokretnost, u tom slučaju kupac bi imao povraćaj istog. Stan je orjentisan južno, te je veoma svetao.Sastoji se iz dnevnog boravka u čijem je sastavu kuhinja, tri spavaće sobe, dva mokra čvora i jedna lodja.
€82,500

Merkator

Merkator, Niš

12Picture(s)
58
Visits:33
Kompletno renoviran dvosoban stan, u blizini TC Roda i parka Sv.Sava, ukupne površine 58 kvm, na drugom spratu, sa centralnim grejanjem i liftom. Stan sadrži spavaću sobu, dnevni boravak, odvojenu trpezariju iz koje se izlazi na lodju, hodnik u kom je deo iskorišćen za garderober, kuhinju, poseban degažman gde se nalaze kupatilo i spavaća soba.
€72,000

Vojna bolnica

Vojna bolnica, Niš

14Picture(s)
65
Visits:27
Odličan dvoiposoban stan, kod Vojne bolnice, ukupne površine 65 kvm, na drugom spratu, bez grejanja nalazi se u starijoj zgradi kvalitetne gradnje. Stan sadrži jednu komfornu i jednu manju spavaću sobu, dnevni boravak sa trpezarijom, odvojenu kuhinju, hodnik, kupatilo i 3 terase.
€65,000

Bulevar zona III

Bulevar zona III, Niš

20Picture(s)
84
Visits:30
Renoviran troiposoban stan, kod Zone 3, ukupne površine 84 kvm (grejna površina 79 kvm), na devetom spratu (nije poslednji), sa centralnim grejanjem. Stan sadrži tri spavaće sobe, dnevni boravak iz kog se izlazi na lodju, trpezariju sa kuhinjom, hodnik, posebno kupatilo i wc i poseban degažman gde su smeštene spavaće sobe i jos jedna lodja.
€90,000

Durlan

Durlan, Niš

6Picture(s)
26
Visits:22
Prodaje se garsonjera u Durlanu, u blizini Knjaževačke, površine 26 kvm, na šestom spratu u zgradi sa liftom, bez centralnog grejanja. Stan sadrži jedan mokri čvor, dnevni boravak i odvojenu kuhinju koja je smeštena u hodniku. Stan se nalazi u zgradi koja je kvalitetna, ima odličnu izolaciju i obložena je fasadnom ciglom. Stan je svetao i sunčan, zapadno orijentisan.
€31,000

Bulevar Nenanjića

Bulevar Nemanjića, Niš

13Picture(s)
64
Visits:36
Renoviran dvosoban stan, u blizini parka Sv.Sava, ukupne površine 63,5 kvm, na jedanaestom spratu, sa centralnim grejanjem. Stan sadrži spavaću sobu, dnevni boravak iz kog se izlazi na lodju, trpezariju sa kuhinjom, hodnik, kupatilo. Stan je u odličnom stanju, sunčan, orjentisan zapadno.
€64,000
134 Results returned.Per Page