Sort Option
  • ID oglasa - od viseg ka nizem
  • Cena - od nize ka visoj
  • Povrsina parcele - od nize ka visoj
Grid
List

Centar

Centar, Niš

12Picture(s)
73
Visits:19
Komforan trosoban stan u centru grada uknjizene povrsine 73 kvm, na petom spratu u zgradi sa liftom i bez centralnog grejanja. Stan se sastoji iz komfornog dnevnog boravka ,izdvojene trpezarije sa kuhinjom, dve komforne spavace sobe, predsoblja, kupatila, dve ostave i terase. Uknjizen je, upisan kao svojina privatna 1/1. Zgrada ima gradjevisku i upotrebnu dozvolu.
€90,000

Dom zdravlja

Dom zdravlja, Niš

11Picture(s)
75
Visits:42
Očuvan trosoban stan, u blizini Doma zdravlja, tržnog centra Delta Planet, površine 74,5 kvm, na prvom spratu, sa centralnim grejanjem. Stan sadrži dve spavaće sobe, dnevni boravak iz kog se izlazi na lodju, trpezariju odvojenu od kuhinje koja je renovirana, hodnik, poseban degažman gde su smeštene obe spavaće sobe i renovirano kupatilo.
€80,000

Bulevar zona III

Bulevar zona III, Niš

14Picture(s)
54
Visits:42
Komforan dvosoban stan u blizini trznog centra Delta Planet, uknjizene povrsine 54kvm .Nalazi se na cetvrtom spratu stambene zgrade sa liftom i centralnim grejanjem. Sastoji se iz predsoblja, komfornog dnevnog boravka, izdvojene trpezarije, izdvojene kuhinje, ostave, komforne spavace sobe, kupatila i lodje.Stan je u izvornom stanju. Uknjizen je, upisan kao svojina - privatna 1/1.
€67,000

Duvanište

Duvanište, Niš

4Picture(s)
30
Visits:20
Prodaje se sprat kuće od 30m², u Duvaništu, nedaleko od škole Dušan Radović. Sastoji se iz hodnika, izdvojene kuhinje, jedne sobe i kupatila, i ima pripadajući deo dvorišta.
€17,000

Duvanište

Duvanište, Niš

12Picture(s)
35
Visits:20
Izdaje se jednosoban, namešten stan u Duvaništu. Nalazi se u zgradi sa liftom, nedaleko od škole i brojnih marketa. Sastoji se iz hodnika, kuhinje sa trpezarijom, dnevne sobe sa izlazom na terasu, i kupatila.
€170

Centar

Centar, Niš

9Picture(s)
66
Visits:55
Izdaje se poslovni prostor u strogom centru grada, na samo par minuta od pešačke zone. Sastoji se iz ulaznog hodnika, dve prostorije, izdvojene čajne kuhinje sa ostavom, kupatila i terase. Prostor je potpuno renoviran i opremljen kancelarijskim nameštajem, klima uređajima, i grejnim telima.
€300
134 Results returned.Per Page