DonaE
Sort Option
  • Datum dodavanja - novije
  • Cena - od vise ka nizoj
  • Povrsina parcele - od vise ka nizoj
Grid
List

Durlan

Durlan, Niš

10Picture(s)
160
Visits:16
Kuća se nalazi u ulici koja izlazi na Knjaževačku ulicu.Plac je veoma dobar za gradnju porodično stambene zgrade za kolektivno stanovanje, odnosno plac je odličan za investitora. Na placu se nalazi objekat-kuća koja je zidana od 65-70 godine. Kuća je zidana od čvrstog materijala, prizemlje i sprat, a na placu se nalaze i dve garaže kao i pomoćni objekti.
€175,000

Palilula

Palilula, Niš

8Picture(s)
50
Visits:14
Veoma lep, dvosoban stan, na Paliluli, koji se nalazi na drugom spratu u zgradi koji nije poslednji.Stan se sastoji iz dnevnog boravka koji je u funkciji sa kuhinjom, jedna komforna spavaća soba, kupatilo, manje predsoblje i lepa lodja.Stan je očuvan, u dobrom stanju, stolarija pvc, UKNJIŽEN, oblik svojine privatna, sa udelom od 1/1.
€81,000

Marger

Marger, Niš

7Picture(s)
53
Visits:30
Izdaje se sprat kuće na Margeru, od 53m², dvoiposobne strukture. Stan je lepo opremljen novijim stvarima, komforan je, nalazi se u neposrednoj blizini Ekonomskog i Pravnog fakulteta, te je idealan za studente. Nedaleko je od pešačke zone, Saborne crkve, brojnih marketa...
€300

Centar

Centar, Niš

10Picture(s)
58
Visits:66
Stan koji je kompletno renoviran u strogom centru grada, centralni deo pešačke zone, na medju spratu izmedju drugog i trećeg sprata, prazan i odmah useljiv. Stan je sredjen u celosti, sve promenjeno u stanu, ugradjena nova kuhinja sa kompletnom tehnikom-u fulu. Kupatilo je potpuno novo, ne upotrebljavano . Stan se sastoji iz dve prostorije, naglasene kuhinje, kupatila, terase i male ostave.
€750

Centar

Centar, Niš

8Picture(s)
52
Visits:60
Stan koji je kompletno renoviran u strogom centru grada, centralni deo pešačke zone, na 3 spratu, prazan i odmah useljiv. Stan je sredjen u celosti, sve promenjeno u stanu, ugradjena nova kuhinja sa kompletnom tehnikom-u fulu. Kupatilo je potpuno novo, ne upotrebljavano i ima mašinu za pranje.Odličan stan za bilo koju vrstu kancelarije .
€750

Gradska bolnica

Gradska bolnica, Niš

15Picture(s)
77
Visits:48
Prodaje se trosoban stan grejne povrsine od 72 kvm, odnosno ukupne povrsine od 77 kvm na XII spratu stambene zgrade. Sastoji se od ulaznog predsoblja, dnevne sobe koja izlazi na veliku lodju, degažmana sa dve izdvojene spavace sobe, kupatila i wc-a, kuhinje koja izlazi na manju lodju i koja je odvojena od trpezarije.
€82,500
110 Results returned.Per Page