DonaE
Sort Option
  • ID oglasa - od viseg ka nizem
  • Cena - od nize ka visoj
  • Povrsina parcele - od nize ka visoj
Grid
List

Durlan

Durlan, Niš

6Picture(s)
80
Visits:2
Izdaje se komforan troiposoban stan u Durlanu. Nalazi se u blizini škole " Mika Antić ", u zgradi novijeg datuma, na ll spratu. Idealanog je rasporeda, sastoji se iz hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, tri spavaće sobe, dva mokra čvora, dve terase. Uz stan ide i zaseban parking. Stan je kompletno opremljen novim stvarima.
€300

Minovo naselje

Minovo naselje, Niš

10Picture(s)
53
Visits:3
Dvoiposoban, neuseljavan stan, povrsine 53 kvm, na drugom spratu nove stambene zgrade bez centralnog grejanja. Sastoji se iz komfornog dnevnog boravka u cijem sastavu je trpezarija i kuhinja, dve spavace sobe, kupatila i terase. Stan je orijentisan jugoistocno, tako da ima dosta svetlosti tokom dana. Kupac stana dobija i parking mesto ispred zgrade, a koje se dodatno ne placa.
€47,500

Minovo naselje

Minovo naselje, Niš

12Picture(s)
57
Visits:3
Dvosoban, neuseljavan stan, povrsine 57 kvm, na prvom spratu nove stambene zgrade bez centralnog grejanja. Sastoji se komfornog dnevnog boravka u cijem sastavu je trpezarija i kuhinja, spavaca soba, kupatilo i dve terase. Stan je orijentisan jugoistocno, tako da je veoma svetao. Kupac stana dobija i parking mesto ispred zgrade, a koje se dodatno ne placa. Kraj u kome se zgrada nalazi je miran.
€51,500

Minovo naselje

Minovo naselje, Niš

9Picture(s)
93
Visits:18
Stan na Minovom naselju, troiposoban, neuseljavan, povrsine 93 kvm na visokom prizemlju nove stambene zgrade bez centralnog grejanja. Sastoji se iz komfornog dnevnog boravka u cijem sastavu je trpezarija i kuhinja, tri spavace sobe, dva mokra cvora i dve terase. Stan je orijentisan jugoistocno,tako da ima puno svetlosti.
€81,400

Apelovac

Apelovac, Niš

5Picture(s)
50
Visits:20
Lep dvosoban stan, na samom završetku gradnje, a useljenje do Nove godine. U cenu stana je uračunat PDV. Ukoliko je to kupcu prva nepokretnost, u tom slučaju kupac bi imao povraćaj istog. Stan je orjentisan istočno, sunčan je i veoma svetao.Sastoji se iz dnevnog boravka u čijem je sastavu kuhinja, spavaće sobe, jednog kupatila i jedne lodje.
€62,000

Bulevar zona III

Bulevar zona III, Niš

15Picture(s)
70
Visits:4
Prodaje se dvoiposoban stan ukupne povrsine od 70 kvm, na IV spratu stambene zgrade. Sastoji se od ulaznog predsoblja, komforne dnevne sobe koja je povezana sa trpezarijom i kuhinjom, degažmana u kom su 2 spavace sobe, kupatilo, 2 lodje i hodnika. Stan je u izvornom stanju, orijentisan zapad-sever u zgradi koja se odlično održava i ima interfon i 2 lifta. Dokumentacija je pregledana i cista.
€72,000
135 Results returned.Per Page